Διαφήμιση - Advertisement
The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega! - Gkourou.com The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μία ακόμη απίθανη τηλεοπτική στιγμή μας χάρισε το The Chase και αυτό που συνέβη δεν το είχαμε δει ποτέ άλλωτε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega.

Οι τρεις παίκτες διεκδικούσαν το ποσό των 8.700 ευρώ και όχι μόνο κέρδισαν αλλά στρίμωξαν για τα καλά τον Αδέκαστο Επιθεωρητή.

Ο Γιάννης, ο Βασίλης και ο Γιώργος έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού πως πρόκειται για μία δυνατή και διαβασμένη ομάδα.

Εκεί τα έδωσαν όλα για όλα και ο Αδέκαστος Επιθεωρητής, για πρώτη φορά στα 4 χρόνια του παιχνιδιού δεν κατάφερε να απαντήσει σε περισσότερες από 2 ερωτήσεις. Οι παίκτες έδωσαν 15 σωστές απαντήσεις.

«Ακούστε τώρα. Ήσασταν καταπληκτικοί από την αρχή μέχρι το τέλος και μπράβο σας. Σε καλή μεριά τα χρήματα. Ήσασταν τέλειοι και από τις περιπτώσεις των παικτών που νιώθω ότι θα κρατήσουν επαφή και μετά το παιχνίδι», σχολίασε η Μαρία Μπεκατώρου.


 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement