Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 16-5 : Κλειδωμένο! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας! - Gkourou.com Survivor spoiler 16-5 : Κλειδωμένο! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor spoiler 16-5 : Κλειδωμένο! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι Κόκκινοι κατάφεραν να σπάσουν το σερί των Μπλε και να πάρουν τη νίκη στον τέταρτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Στο συμβούλιο που ακολούθησε ο Ντάνιελ Νούρκα βγήκε στον τάκο.


Αφού άκουσε το όνομά του ο παίκτης των Μπλε είπε: «Το περίμενα. Αφού χάσαμε την ασυλία, καθίσαμε να το συζητήσουμε σαν ομάδα και ζήτησα να με ψηφίσουν, όπως και άλλα παιδιά. Στο τέλος καταλήξαμε σε μία στρατηγική και σε αυτό το αποτέλεσμα».

Μία σκληρή κόντρα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στον σημερινό (16/5) αγώνα επάθλου του Survivor, σύμφωνα και με το trailer που έχει κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιώργος Γκιουλέκας θα συγκρουστούν με αφορμή τα ματσαρίσματα.

«Στο παρελθόν μου έχει ζητήσει δύο φορές να μην τον ματσάρω, λόγω του ότι ήταν λίγο τραυματίας και τον σεβάστηκα! Όταν ήρθε η ώρα να το κάνει αυτός δεν το σεβάστηκε, δεν ξέρω γιατί το επαναφέρει», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας;

Ο Φάνης Μπολέτσης είναι ξεκούραστος. Δεν έπαιξε καθόλου στην 4η ασυλία. Αυτό θα βοηθήσει τους Μαχητές. Διότι, το παιχνίδι θα είναι χωρίς Τούρκους παίκτες. Με άλλα λόγια, θα είναι πολλά τα runs. Θα μπορέσουν να αντέξουν οι μπλε;

ΝΑΙ…

Οι Μαχητές κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας απόψε στο Survivor.

Βόμβα!! Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης χάνει στην μονομαχία

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πρόγραμμα σήμερα 27/7 -Ποιοι Ελληνες αθλητές διαγωνίζονται

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement