Διαφήμιση - Advertisement
Survivo trailer 22-5: Ο τραυματισμός του Φάνη συγκλονίζει τους παίκτες – Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία; - Gkourou.com Survivo trailer 22-5: Ο τραυματισμός του Φάνη συγκλονίζει τους παίκτες – Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

Survivo trailer 22-5: Ο τραυματισμός του Φάνη συγκλονίζει τους παίκτες – Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Για την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας θα παλέψουν στο αποψινό επεισόδιο (22/5) του Survivor οι δύο ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι χθες η Μπλε ομάδα ηττήθηκε στον αγώνα για την τρίτη ασυλία.

Στο συμβούλιο που ακολούθησε ο Ντάνιελ Νούρκα βγήκε στον τάκο. Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο παίκτης των Μπλε δήλωσε: «Εγώ το περίμενα, το συζητήσαμε λίγο με τα παιδιά. Από κει και πέρα και ο Φάνης έθεσε τον εαυτό του υποψήφιο προς τιμήν του».

Σήμερα, Μπλε και Κόκκινοι θα κληθούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Οι παίκτες θα μπουν στον στίβο αποφασισμένοι για τη νίκη και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σύμφωνα με το trailer όμως, ο Φάνης κατά την διάρκεια του αγώνα θα τραυματιστεί, συγκλονίζοντας τους υπόλοιπους παίκτες που θα σπεύσουν να τον βοηθήσουν. 

Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία 

Σοβαρός τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση στην 4η ασυλία - Αποχωρεί από το reality; Όλη η αλήθεια

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement