Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 22-5: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία; - Gkourou.com Survivor Spoiler 22-5: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία;

Survivor Spoiler 22-5: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 22-5: Στο 2-1 υπέρ της Κόκκινης ομάδας οι έως τώρα ασυλίες, κομβικός ο αγώνας για την τέταρτη ασυλία. Ποιοι θα τον κερδίσουν;

Το τρέιλερ στέκεται αποκλειστικά στο αγωνιστικό σκέλος και κλείνει με τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση στον ώμο, τραυματισμός που ανησυχεί συμπαίκτες και αντιπάλους, αλλά δεν αποδεικνύεται σοβαρός.

Ο Φάνης είναι σκληρό καρύδι και τα καταφέρνει και μετά την κακή του μέρα στις αναμετρήσεις του στην τρίτη ασυλία, έχει πολλούς λόγους για να θέλει να δώσει απαντήσεις και να οδηγήσει τους Μπλε στην κατάκτηση της τέταρτης ασυλίας.

Κι έναν επιπλέον, αφού σε περίπτωση ήττας των Μπλε, ο Φάνης αυτοδικαίως και χωρίς ψηφοφορία, τίθεται τέταρτος υποψήφιος μονομάχος για την παραμονή, αφού Σταμάτης, Δώρα και Ντάνιελ είναι ήδη υποψήφιοι, η Δώρα στον τελικό και ο Σταμάτης με τον Ντάνιελ, στη μονομαχία της Πέμπτης.

Η εκτίμησή μας, λοιπόν, επιμένει πως πάμε για 2-2, άρα για νίκη των Μπλε στο αποψινό αγώνισμα για την κατάκτηση της τέταρτης ασυλίας.

Δείτε ΕΔΩ το οριστικό spoiler με το ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία σε πολύ λίγο.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement