Διαφήμιση - Advertisement
Αγαπημένη τραγουδίστρια χώρισε και το ανακοίνωσε στο BreakfastStar - «Θέλω να ζω σε μια υγιή σχέση» - Gkourou.com Αγαπημένη τραγουδίστρια χώρισε και το ανακοίνωσε στο BreakfastStar - «Θέλω να ζω σε μια υγιή σχέση»

Αγαπημένη τραγουδίστρια χώρισε και το ανακοίνωσε στο BreakfastStar - «Θέλω να ζω σε μια υγιή σχέση»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μια πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε στην κάμερα του BreakfastStar πως χώρισε από τον σύζυγό της έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας και απόκτησης ενός παιδιού που σήμερα είναι 4 ετών.

Με τον πρώην σύζυγό της γνωρίστηκαν το 2010 σε ένα από τα live της και 9 χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν, με την πρώτη γάμου να γίνεται σε ένα ταξίδι τους στην Ρώμη.

«Με το σύζυγό μου γνωριστήκαμε 9 Σεπτεμβρίου του 2010, γι’ αυτό και παντρευτήκαμε την ίδια ημερομηνία, σε ένα live δικό μου, που τον είχε φέρει ο τότε manager μου για να μας γνωρίσει και να μας κάνει τα clips», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της.

Αυτή η τραγουδίστρια χώρισε

Ο λόγος για την Κρυσταλλία η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar.

«Το νέο μου κομμάτι λέγεται "Ασυγχώρητος", έχει γράψει τη μουσική ο Νίκος Βέρτης και τους στίχους ο Ηλίας Φιλίππου. Είναι το πρώτο του εγχείρημα σε λαϊκό κομμάτι Εκτιμώ και θαυμάζω τον Νίκο Βέρτη, είναι μέντοράς μου. Δεν είναι τυχαία εκεί που είναι», είπε αρχικά για το νέο της τραγούδι που κυκλοφορεί.

Για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, αποκάλυψε ότι: «Έχω κρούση για το Booth, περιμένω την παραγωγή αν δούμε αν θα γίνει. Μιλάμε με τα κορίτσια από το Booth με άλλες περισσότερο με άλλες λιγότερο, ο χρόνος μου τώρα με το παιδί έχει αλλάξει»

Τέλος για το διαζύγιο της από τον Δημήτρη Πλατανιά, ανακοίνωσε: «Έγινε για καλό, είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή την αλλαγή, γιατί ανοίγει μια άλλη πόρτα που με πάει παρακάτω. Κάτι έχω μάθει και προχωράω. Εννοείται ότι μιλήσαμε στο παιδί από τις πρώτες μέρες όταν αποφασίσαμε ότι δεν συμπορευόμαστε σαν ζευγάρι. Είμαι χαρούμενη για την απόφαση που πήρα γιατί θέλω να ζω σε μια αληθινή σχέση, σε μια υγιή σχέση».


Διαφήμιση - Advertisement