Διαφήμιση - Advertisement
Ο απρόσμενος όρος της Κέιτ Μίντλετον για να συναντηθεί με τον πρίγκιπα Χάρι - Gkourou.com Ο απρόσμενος όρος της Κέιτ Μίντλετον για να συναντηθεί με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο απρόσμενος όρος της Κέιτ Μίντλετον για να συναντηθεί με τον πρίγκιπα Χάρι


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν προβλέπεται να συναντηθεί με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο ή τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι προσγειώθηκε στο Λονδίνο την Τρίτη 7 Μαΐου για να δώσει το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο 10 χρόνων των αγώνων Invictus, ωστόσο ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος δεν πρόκειται να συναντηθεί μαζί του, τουλάχιστον σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Δούκα του Σάσεξ, λόγω φορτωμένου προγράμματος, μετά και την επιστροφή του στα βασιλικά, δημόσια καθήκοντά του.

Ο Χάρι ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνος του, χωρίς τη Μέγκαν και τα παιδιά τους και θα συμμετάσχει αύριο σε προγραμματισμένη λειτουργία στον καθεδρικό ναό Αγίου Παύλου, όπου μάλιστα έχει προσκαλέσει αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου και του αδελφού του, Ουίλιαμ, που όμως δεν αναμένεται να δώσει το παρών. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του μικρότερου γιου του βασιλιά της Αγγλίας στον εν λόγω ναό, μετά το πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισσάβετ τον Ιούνιο του 2022, όταν εκείνος και η Μέγκαν Μαρκλ δέχθηκαν σκληρή δημόσια κριτική.

Παρά την απουσία της Μέγκαν από το ταξίδι, οι εικασίες για πιθανή επανένωση του Χάρι με τους βασιλικούς συγγενείς του έχουν τροφοδοτηθεί από κάποιες «εμπιστευτικές πληροφορίες» που αναφέρουν ότι η Κέιτ είναι «πιο ανοιχτή» σε μία συνάντηση με τον κουνιάδο της, από ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Η διάγνωση της Κέιτ «κλειδί» για τη συμφιλίωση

Σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα Τομ Κουίν, η πρόσφατη διάγνωση της Κέιτ με καρκίνο μπορεί να έχει αμβλύνει κάπως τη στάση της, καθώς το σοκ της πιθανής απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου, ενδεχομένως να ωθούσε τον Χάρι να αναλογιστεί την σχέση τους.

Οι αναφορές ωστόσο κάνουν λόγο για έναν αρκετά ενοχλημένο Ουίλιαμ με τον αδελφό του και τις αναφορές στην αυτοβιογραφία του που ούτε λίγο ουτε πολύ «ξεμπροστιάζουν» εκείνον και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, προβάλλοντας ένα σκληρό και υποτιμητικό τρόπο συμπεριφοράς από εκείνους προς τη Μέγκαν Μαρκλ αλλά και τον ίδιο τον Χάρι, με τις περιγραφές του στο βιβλίο κάποιων διαφωνιών εντός της βασιλικής οικογένειας.

Πηγές από το παλάτι πάντως τονίζουν ότι η Κέιτ θα δεχόταν να βρεθεί ξανά διά ζώσης με τον πρίγκιπα Χάρι, με τον οποίο άλλωστε ήταν πολύ δεμένοι στο παρελθόν, αφού εκείνος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι ήταν η αδελφή που δεν είχε, μόνο, όμως με έναν όρο. Να μην είναι παρούσα η Μέγκαν!

Παρά τις συνεχιζόμενες εντάσεις και την αποξένωση των δυο ζευγαριών από τη μετεγκατάσταση του Χάρι και της Μέγκαν στην Καλιφόρνια το 2020, η επίσκεψη του Δούκα του Σάσεξ στο Λονδίνο έχει πυροδοτήσει νέες ελπίδες για μία πιθανή συμφιλίωση τουλάχιστον μεταξύ εκείνου και της Κέιτ.

Θα είναι αρκετά ενδιαφέρον να δούμε εάν το ταξίδι αυτό του Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο θα αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για να θεραπεύσει τις ρωγμές μέσα στη βασιλική οικογένεια ή αν οι υπάρχουσες διαφορές θα βαθύνουν περαιτέρω.


Διαφήμιση - Advertisement