Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Trailer 25-4: Πέφτουν κορμιά για τη Νέα Υόρκη –Ποια ομάδα το κερδίζει; Βίντεο - Gkourou.com Survivor Trailer 25-4: Πέφτουν κορμιά για τη Νέα Υόρκη –Ποια ομάδα το κερδίζει; Βίντεο

Survivor Trailer 25-4: Πέφτουν κορμιά για τη Νέα Υόρκη –Ποια ομάδα το κερδίζει; Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι καβγάδες στο Survivor, δεν σταματούν. Μάλιστα αυτή την εβδομάδα ο Γιάννης ήρθε σε ρήξη με τον Σταμάτη, με τους δύο παίκτες εδώ και κάποιες μέρες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Το κακό κλίμα ανάμεσα σε Γιάννη και Σταμάτη θα συνεχιστεί και στο αποψινό επεισόδιο (25/4) με βάση το trailer που έχει κυκλοφορήσει.

Ο Σταμάτης, εμφανώς δυσαρεστημένος, αναφέρει: «Έχουν βρει μία λέξη, την θυματοποίηση. Ό,τι και να πω θα μου πουν ότι θυματοποιούμαι. Δεν σας έχω βρίσει, δεν έχω κάνει τίποτα απ’ όλα αυτά, αλλά παρ’ όλα αυτά βγαίνετε και λέτε εκείνη την στιγμή ότι εγώ θυματοποιούμαι, για να μπορέσετε να καλύψετε όλο αυτό που εσείς έχετε κάνει και είναι πάρα πολύ άσχημο απέναντι σε έναν άνθρωπο!».

Από την πλευρά του ο Γιάννης λέει: «Ο Σταμάτης θα ήθελε να είναι το επίκεντρο και να ασχολούνται μαζί του και να κερδίζει χρόνο. Εγώ έξω σαν άνθρωπος ούτε καν που θα του μίλαγα! Ο σοφός Λαμάι τον είχε πει γλίτσα, κάτι είχε δει παραπάνω και αυτός».

Μεγάλη ημέρα όμως σήμερα καθώς η ώρα για ένα από τα κορυφαία έπαθλα του ριάλιτι έφτασε. Ο Ατζούν στέλνει μία ομάδα στη Νέα Υόρκη και στον στίβο μάχης θα δούμε έναν πραγματικό «πόλεμο» μεταξύ των δύο ομάδων.

 Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Τεράστια ανατροπή!! Δείτε ΕΔΩ το οριστικό spoiler με το ποιος παίκτης αποχωρεί οριστικά από το Survivor

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 22-5: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία;

Αυτό είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα

Survivo trailer 22-5: Ο τραυματισμός του Φάνη συγκλονίζει τους παίκτες – Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!


Διαφήμιση - Advertisement