Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 25/4: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος θα αποχωρήσει; - Gkourou.com Survivor spoiler 25/4: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος θα αποχωρήσει;

Survivor spoiler 25/4: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος θα αποχωρήσει;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας του Survivor, τη νύχτα της Τετάρτης, όταν και συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού.

Τον πρώτο λόγο σε αυτό το συμβούλιο του νησιού είχαν και πάλι οι παίκτες της μπλε ομάδας, οι οποίοι και δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας που προηγήθηκε με αποτέλεσμα να γνωρίσουν ξανά την ήττα από την κόκκινη ομάδα. Γι’ αυτό λοιπόν και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός έδειξε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου τον δρόμο της κάλπης στους Μπλε.

Ποιος ή ποια θα συναντούσε στον… τάκο των υποψηφίων προς αποχώρηση τον Χριστόφορο Ταξίδη, την Δώρα Νικολή και τον Γιάννη Περπατάρη; «Η μπλε ομάδα μίλησε και η απόφαση είχε παρθεί» αναφώνησε, όπως άλλωστε συνηθίζει σε κάθε επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει μία μία τις ψήφους της ομάδας.

Ένα όνομα τότε ήχησε περισσότερες φορές από τα υπόλοιπα εκεί, στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, στην καρδιά του Αγίου Δομινίκου. Αυτό δεν ήταν άλλο από το όνομα του Θοδωρή Τουρκογεώργου, ο οποίος και είναι ο τέταρτος μονομάχος για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ποιος θα αποχωρήσει;

Όλα θα κριθούν ανάμεσα στη  Δώρα και στον Θοδωρή με την πρώτη να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει. 

Κρατήστε και μία εκπληξη στο να αποχωρήσει ο Γιάννης Περπατάρης.

Τεράστια ανατροπή!! Δείτε ΕΔΩ το οριστικό spoiler με το ποιος παίκτης αποχωρεί οριστικά από το Survivor

 Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει το ταξίδι στη Νέα Υόρκη


Διαφήμιση - Advertisement