Διαφήμιση - Advertisement
Βίντεο σοκ από το τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Η στιγμή που η Mercedes καρφώνεται πάνω σε στάση και δύο κολώνες - Gkourou.com Βίντεο σοκ από το τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Η στιγμή που η Mercedes καρφώνεται πάνω σε στάση και δύο κολώνες

Βίντεο σοκ από το τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Η στιγμή που η Mercedes καρφώνεται πάνω σε στάση και δύο κολώνες


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σοκαριστικό είναι το βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, όπου ένας 27χρονος έχασε τη ζωή του και μία 22χρονη τραυματίστηκε σοβαρά.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε το Mega από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στο Μαρκόπουλο, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί προσκρούει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε μία στάση λεωφορείου και στη συνέχεια σε δύο κολώνες, μία ξύλινη του ΟΤΕ και μία της ΔΕΗ.

Μετά τη σύγκρουση, το ΙΧ αναποδογυρίζει, με τον 27χρονο οδηγό να χάνει επί τόπου τη ζωή του.

Το δυστύχημα έγινε το βράδυ της Δευτέρας, γύρω στις 23:30, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, με την 22χρονη συνοδηγό να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι συνέβη και έχασε τον έλεγχο της Mercedes ο οδηγός.

Στην ανακοίνωση της για το συμβάν η Πυροσβεστική ανέφερε απλώς ότι "ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός μιας τραυματισμένης γυναίκας και ενός άνδρα χωρίς αισθήσεις από Ε.Ι.Χ. όχημα, συνέπεια τροχαίου, και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, επί της Λεωφ. Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα". Οι πληροφορίες όμως από τους ανθρώπους που έσπευσαν στο σημείο το βράδυ, κάνουν λόγο για υψηλές ταχύτητες που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο και μάλιστα σε ένα σημείο πολύ επικίνδυνο λόγω στροφών του δρόμου.


Διαφήμιση - Advertisement