Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε η Σάντρα Βουτσά: «Είναι απαράδεκτο να λένε αυτά για τον Κόκοτα. Υπάρχουν και οι μηνύσεις» - Gkourou.com Ξέσπασε η Σάντρα Βουτσά: «Είναι απαράδεκτο να λένε αυτά για τον Κόκοτα. Υπάρχουν και οι μηνύσεις»

Ξέσπασε η Σάντρα Βουτσά: «Είναι απαράδεκτο να λένε αυτά για τον Κόκοτα. Υπάρχουν και οι μηνύσεις»


Διαφήμιση - Advertisement

 

Super Κατερίνα: Βίντεο από το Instagram της ενδυματολόγου Πένυς Βασιλείου που μιλά για τον Δημήτρη Κόκοτα, προβλήθηκε σήμερα 9/4 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η στιλίστρια, είπε στα social media ότι στο νοσοκομείο Γεννηματάς δεν λειτουργούσε ο μαγνητικός τομογράφος και ο τραγουδιστής αντί για μαγνητική έκανε αξονικές.

Η Σάντρα Βουτσά, η οποία είναι η μάνατζερ του Δημήτρη Κόκοτα αλλά και πάρα πολύ στενή φίλη του, ξέσπασε σήμερα στον αέρα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπής.

«Πέρα από μάνατζερ του Δημήτρη είμαι και φίλη του πάρα πολλά χρόνια. Ο μπαμπάς μου με τον μπαμπά του κάνανε παρέα. Θέλω να πω ότι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, είναι όλα άψογα. Οι γιατροί είναι τόσο κοντά στην Κατερίνα, τη σύζυγο του Δημήτρη... Η μαγνητική τομογραφία είχε προγραμματιστεί για συγκεκριμένη μέρα. Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι άλλος ένας ασθενής μέσα σε αυτούς που θέλουν να γίνουν καλά, δεν τον φροντίζουν επειδή είναι ο Κόκοτας», είπε η Σάντρα Βουτσά και συνέχισε:

«Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν να λένε αυτά. Όχι μόνο η Πένυ Βασιλείου, είναι κι άλλοι. Ξέρουν τι σημαίνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα; Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Υπάρχουν και οι μηνύσεις και για τα προσωπικά δεδομένα είναι πολύ αυστηρές οι ποινές πλέον. Είναι και doctor η κυρία, να λέει ότι "χαροπαλεύει", για "φυσαλίδες"».


Διαφήμιση - Advertisement