Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 31/3: Αυτός ο παίκτης είναι ο 1ος υποψήφιος - Gkourou.com Survivor Spoiler 31/3: Αυτός ο παίκτης είναι ο 1ος υποψήφιος

Survivor Spoiler 31/3: Αυτός ο παίκτης είναι ο 1ος υποψήφιος


Διαφήμιση - Advertisement

 

 

Το βράδυ της Κυριακής 31/3 το Survivor επιστρέφει με νέο επεισόδιο και με βάση το trailer που κυκλοφόρησε αναμένεται να έρθουν τα πάνω – κάτω με τις νέες εντάσεις.

Στην ομάδα των μαχητών οι κακές σχέσεις ανάμεσα σε όλους τους παίκτες γίνονται όλο και χειρότερες. Ο Σταμάτης Ταλαδιανός όσο κι αν προσπαθεί να ανταπεξέλθει στο αγωνιστικό κομμάτι – συναντάει και εμπόδια. Το αποκορύφωμα έρχεται μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας της εβδομάδας.

Ο Σταμάτης νιώθει πολύ καλύτερα με τον εαυτό του σε ότι αφορά τα run και έτσι θα πάει στο συμβούλιο του νησιού έτοιμος για όλα…

Όσα θα δούμε το βράδυ της Κυριακής 31/3 στο Survivor

Οι ισορροπίες θα χαθούν ανάμεσα στον Ταλαδιανό και την Χρύσα, η οποία θα έχει ειρωνικό ύφος απέναντι του. Το γεγονός μάλιστα ότι η Χρύσα γελάει όσο ο Σταμάτης μιλάει θα τον βγάλει εκτός ορίων με αποτέλεσμα ο παίκτης να αποχωρεί από το συμβούλιο έξαλλος!

«Γιατί με ειρωνεύεσαι και γελάς συνεχώς» λέει ο παίκτης. «Ειρωνεύεται όλη την ώρα, τι να κάνω;» αναρωτιέται, ενώ τα γέλια της συμπαίκτριάς του τον βγάζουν εκτός εαυτού. «Αν είναι δυνατόν, με αυτούς τους τρόπους κοπέλα μου; Ειρωνεία; Ντροπή!!» λέει πριν σηκωθεί και βγει εκτός. 

Δείτε το trailer ΕΔΩ 

Ποιοι κερδίζουν την 1η ασυλία;

Οι Μπλε κάνουν το 1-0 και στέλνουν τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού για ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση. 

Ποιος παίκτης είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση; 

Κι ενώ όλοι, μα όλοι αναμένουν να δουν αντρική υποψηφιότητα, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Γι’ ακόμη μια φορά οι Κόκκινοι θα ψηφίσουν γυναίκα, ως πρώτη υποψήφια για αποχώρηση.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα είναι η Άιρα…

Πρώτη υποψήφια για αποχώρηση είναι η Ιωάννα Τζαβέλλα

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα θα κερδίσει τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement