Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Trailer 31/3: Αποχωρεί από το συμβούλιο έξαλλος – Ποιοι κερδίζουν την 1η ασυλία - Gkourou.com Survivor Trailer 31/3: Αποχωρεί από το συμβούλιο έξαλλος – Ποιοι κερδίζουν την 1η ασυλία

Survivor Trailer 31/3: Αποχωρεί από το συμβούλιο έξαλλος – Ποιοι κερδίζουν την 1η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 

Το βράδυ της Κυριακής 31/3 το Survivor επιστρέφει με νέο επεισόδιο και με βάση το trailer που κυκλοφόρησε αναμένεται να έρθουν τα πάνω – κάτω με τις νέες εντάσεις.

Στην ομάδα των μαχητών οι κακές σχέσεις ανάμεσα σε όλους τους παίκτες γίνονται όλο και χειρότερες. Ο Σταμάτης Ταλαδιανός όσο κι αν προσπαθεί να ανταπεξέλθει στο αγωνιστικό κομμάτι – συναντάει και εμπόδια. Το αποκορύφωμα έρχεται μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας της εβδομάδας.

Ο Σταμάτης νιώθει πολύ καλύτερα με τον εαυτό του σε ότι αφορά τα run και έτσι θα πάει στο συμβούλιο του νησιού έτοιμος για όλα…

Όσα θα δούμε το βράδυ της Κυριακής 31/3 στο Survivor

Οι ισορροπίες θα χαθούν ανάμεσα στον Ταλαδιανό και την Χρύσα, η οποία θα έχει ειρωνικό ύφος απέναντι του. Το γεγονός μάλιστα ότι η Χρύσα γελάει όσο ο Σταμάτης μιλάει θα τον βγάλει εκτός ορίων με αποτέλεσμα ο παίκτης να αποχωρεί από το συμβούλιο έξαλλος!

«Γιατί με ειρωνεύεσαι και γελάς συνεχώς» λέει ο παίκτης. «Ειρωνεύεται όλη την ώρα, τι να κάνω;» αναρωτιέται, ενώ τα γέλια της συμπαίκτριάς του τον βγάζουν εκτός εαυτού. «Αν είναι δυνατόν, με αυτούς τους τρόπους κοπέλα μου; Ειρωνεία; Ντροπή!!» λέει πριν σηκωθεί και βγει εκτός.

Δείτε ΕΔΩ τις πρώτες πληροφορίες με το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Δείτε το trailer


Διαφήμιση - Advertisement