Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 1/4: Ποιοι θα κερδίσουν τη 2η ασυλία; (update) - Gkourou.com Survivor Spoiler 1/4: Ποιοι θα κερδίσουν τη 2η ασυλία; (update)

Survivor Spoiler 1/4: Ποιοι θα κερδίσουν τη 2η ασυλία; (update)


Διαφήμιση - Advertisement


 

Με εκπλήξεις ξεκινά η εβδομάδα στο Survivor…

Εχει τεράστιο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο η στρατηγική, ορίζει πλέον την τύχη πολλών παικτών στο Survivor, τουλάχιστον μέχρι το πάρτι της Ενωσης.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε για την επιλογή του Τζέιμς και της ομάδας του να ψηφίζουν τα κορίτσια, παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματίες.

Η κουβέντα της Ασημίνας προς τον Τζέιμς και το ερώτημά της, εύλογο τότε, για την επιλογή των Μπλε να μην ψηφίσουν άντρες, έμεινε ουσιαστικά χωρίς απάντηση, όμως αντίστοιχα τώρα βλέπουμε την Κόκκινη ομάδα, στο καλημέρα των ψηφοφοριών της νέας εβδομάδας, να στέκεται ξανά στο γυναικείο κομμάτι των υποψηφιοτήτων.

Υπενθυμίζουμε πως οι Μπλε σήμερα κατακτούν την πρώτη ασυλία, οπότε οι Κόκκινοι οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν την πρώτη υποψήφια.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα περίμενε κανείς να ψηφίσουν άντρα για πρώτο υποψήφιο, ωστόσο και πάλι γυναίκα βγαίνει στον τάκο και μάλιστα όχι η πιο αδύναμη στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι η Άιρα, αλλά η Ιωάννα.

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια...

Ποια ομάδα έχει προβάδισμα να κερδίσει την 2η ασυλία;

Εκτίμηση και όχι πληροφορία είναι ότι η Κόκκινη ομάδα εχει προβάδισμα να κερδίσει τη 2η ασυλία και να κάνει το 1-1. 

Μιλάμε πάντα για πρόβλεψη. Σε λίγο θα έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες. 

UPDATE!! 

ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ!

Δείτε ΕΔΩ το οριστικό spoiler με το ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία. 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το πρόγραμμα σήμερα 27/7 -Ποιοι Ελληνες αθλητές διαγωνίζονται

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement