Διαφήμιση - Advertisement
Τέμπη: Ξεπέρασε το 1 εκατ. υπογραφές το ψήφισμα για την απόδοση ευθυνών - Που υπογράφω; - Gkourou.com Τέμπη: Ξεπέρασε το 1 εκατ. υπογραφές το ψήφισμα για την απόδοση ευθυνών - Που υπογράφω;

Τέμπη: Ξεπέρασε το 1 εκατ. υπογραφές το ψήφισμα για την απόδοση ευθυνών - Που υπογράφω;


Διαφήμιση - Advertisement

 


H συμμετοχή στο διαδικτυακό ψήφισμα για την απόδοση ευθυνών στην τραγωδία των Τεμπών, ανήμερα της μαύρης επετείου για τον ένα χρόνο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα, ξεπέρασε το 1 εκατ. υπογραφές.

To ψήφισμα που ξεκίνησε η Μαρία Κρυστιανού ζητά την υποστήριξη των πολιτών για την Αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και οι υπογραφές συνεχώς αυξάνονται.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό αριθμό που δείχνει τη μεγάλη συμπαράσταση και συμμετοχή του κόσμου απέναντι στο δράμα, τον πόνο που προκλήθηκε από τη φρικτή σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Οι υπογράφοντες στέλνουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ζητώντας από τη Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Ο νέος στόχος είναι πλέον το 1,5 εκατ. υπογραφές.

Το ψήφισμα βρίσκεται στο ακόλουθο λινκ ΕΔΩ 


Διαφήμιση - Advertisement