Διαφήμιση - Advertisement
Έλλη Τρίγγου: Το μήνυμα στήριξης στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο μετά τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος - Gkourou.com Έλλη Τρίγγου: Το μήνυμα στήριξης στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο μετά τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Έλλη Τρίγγου: Το μήνυμα στήριξης στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο μετά τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος


Διαφήμιση - Advertisement

 

Τη στήριξή της στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον επικεφαλή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» θέλησε να εκφράσει η Έλλη Τρίγγου.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Αυτές οι κατηγορίες στάθηκαν και η αφορμή για να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από τη διαχείριση της κοινωνικής κουζίνας, μέχρι να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Με αφορμή λοιπόν όσα του καταλογίζονται, η Έλλη Τρίγγου, που έχει στηρίξει κατά καιρούς την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» θέλησε να εκφράσει και δημόσια την πίστη της στα όσα λέει ο Κωνσταντίνος Πολύχρονόπουλος. Για τον λόγο αυτό, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία του και έγραψε, «Συγχώρεσέ τους, δε ξέρουν τι κάνουν».

 


Διαφήμιση - Advertisement