Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 27/3: Ρίχνει βόμβα με Κατσούλη ο Ατζούν; - Gkourou.com Survivor Spoiler 27/3: Ρίχνει βόμβα με Κατσούλη ο Ατζούν;

Survivor Spoiler 27/3: Ρίχνει βόμβα με Κατσούλη ο Ατζούν;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 27-3: Πληροφορία που αν επιβεβαιωθεί φέρνει και πάλι τα πάνω - κάτω στο Survivor All Star.

Την ώρα που όλοι περιμένουν την επισημοποίηση της απόφασης του Ατζούν Ιλιτζαλί για την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πηλίδη, έχουν αρχίσει να διαρρέουν από τον Αγιο Δομίνικο και τα πρώτα σενάρια για την επόμενη μέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πράγματι ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται σε επαφές με πρώην παίκτες για το ενδεχόμενο να βρεθεί κοινό πεδίο δράσης και να κατεβούν εσπευσμένα στον Αγιο Δομίνικο.

Κάτι τέτοιο βέβαια, θα αποτελέσει ξεκάθαρη παραβίαση των κανονισμών αφού είσοδος νέων παικτών προβλέπεται μέχρι το τέλος του Φλεβάρη. Αυτό, όμως θα αποτελέσει πταίσμα μπροστά σε όσες παραβιάσεις έχουν γίνει φέτος στο Survivor All Star.

Survivor Spoiler - Μαχητής ο Κατσούλης;

Ηδη, όμως, ο Τούρκος παραγωγός έχει στο μυαλό του και το πιο εφικτό και σίγουρα πιο δίκαιο σενάριο για εκ των έσω κάλυψη των κενών που προκαλούν οι δύο αποβολές και η αποχώρηση της Πέμπτης στην ομάδα των Μαχητών.

Μη ξεχνάμε πως κατά 99% Μαχητής θα αποχωρήσει και την Πέμπτη κάνοντας ακόμα χειρότερο τον συσχετισμό δυνάμεων ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ποιο είναι λοιπόν το Plan B για τον Ατζούν; Να προχωρήσει στην «επίταξη» του Σάκη Κατσούλη και να διατάξει ουσιαστικά την μετακόμισή του στην ομάδα των Μαχητών.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, για να χρυσώσει το χάπι στον Κατσούλη ο Ατζούν, να τον στείλει στους Μπλε πακέτο με την Μαριαλένα, αφού θα ήταν αποστολή αυτοκτονίας να χωρίσει το ζευγάρι λίγα 24ωρα αφότου το ένωσε.

Αν τολμήσει, λοιπόν, ο Ατζούν αυτήν την ανατροπή, θα καταφέρει τουλάχιστον να ξεριζώσει την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί πως όλα όσα συμβαίνουν στον Αγιο Δομίνικο έχουν ως στόχο να ευνοηθεί ο Κατσούλης για να κατακτήσει το Survivor All Star.

Στο χέρι του Ατζούν, λοιπόν, είναι όλες οι λύσεις, δεδομένο πρέπει να θεωρηθεί ότι οι Μαχητές θα ενισχυθούν με δύο παίκτες. Πηγή:dokari 

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος.

 Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης είναι ο 3ος υποψήφιος.

 Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία σε λίγο.


Διαφήμιση - Advertisement