Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 27/3: Βόμβα! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση. Κλειδωμένο! - Gkourou.com Survivor Spoiler 27/3: Βόμβα! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση. Κλειδωμένο!

Survivor Spoiler 27/3: Βόμβα! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση. Κλειδωμένο!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι νέοι Διάσημοι και οι νέοι Μαχητές αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία με τις νέες συνθέσεις των ομάδων.

Νικητές ήταν οι Κόκκινοι, μετά την πανωλεθρία των Μπλε στα δεύτερα "ματσαρίσματα".

Στη συνέχεια οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν με τα καινούρια δεδομένα έναν παίκτη ή μία παίκτρια προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού.

Η πρώτη υποψήφια

Από την ψηφοφορία, την πρώτη ύστερα από την δημιουργία των δύο νέων ομάδων, πρώτη υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι η Ελευθερία Ελευθερίου «για αγωνιστικούς λόγους» σύμφωνα με τους συμπαίκτες της…

Tο Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, σύμφωνα με τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό.

Μπορεί όλοι οι τηλεθεατές να είχαν στραμμένο το βλέμμα τους στην ανακατάταξη των ομάδων και τους νέους Διάσημους και Μαχητές, όμως στον Άγιο Δομίνικο έχουν συμβεί περιστατικά, που θα προκαλέσουν μεγάλη αναταραχή στη συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο τρέιλερ για το σημερινό (Δευτέρα 27/3) επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως δύο παίκτες από την Μπλε ομάδα απουσιάζουν γιατί έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. «Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση», σύμφωνα με τον παρουσιαστή

Ωστόσο, έχει και απόψε -κανονικότατα- αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας και φυσικά συνεδρίαση του συμβουλίου του νησιού για τους δύο νέους υποψηφίους προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών αφού τη 2η ασυλία την κερδίζουν οι Κόκκινοι.

Ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση;

Ο Νικόλας Αγόρου είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών. 

 Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος..

 Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία σε λίγο.


Διαφήμιση - Advertisement