Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Η οικογένεια του Τάκη Καραγκούνια απαντά για την κόρη του - Gkourou.com Survivor All Star: Η οικογένεια του Τάκη Καραγκούνια απαντά για την κόρη του

Survivor All Star: Η οικογένεια του Τάκη Καραγκούνια απαντά για την κόρη του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Τάκης Καραγκούνιας, είναι πρωταγωνιστής του «Survivor All Star» καθώς ο εκρηκτικός χαρακτήρας τον έχει καταστήσει το επίκεντρο του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι περισσότεροι παίκτες της Μπλε ομάδας αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την παρουσία του Τάκη με αποτέλεσμα να θέλουν να αποχωρήσει. Για τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες θέλησε να τοποθετηθεί για πρώτη φορά η οικογένεια του Τάκη Καραγκούνια, μέσω της εκπομπής «Γεια σου».

Συγκεκριμένα, το οικογενειακό περιβάλλον του παίκτη του «Survivor All Star» δήλωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ: «Είμαστε πολύ θορυβημένοι με όσα βλέπουμε να γίνονται στο παιχνίδι με τον Τάκη. Για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο στόχαστρο επειδή χάνει τη ψυχραιμία του και κάποιοι ξέρουν ότι αυτό είναι το αδύναμο σημείο του.

Ο κόσμος δεν ξέρει πόσο δύσκολα έχει περάσει στη ζωή του ο Τάκης και κάποιες φορές μπορεί να γίνει πολύ οξύθυμος γιατί μες στα χρόνια έχει ζήσει πάρα πολλές κακουχίες και δεν έχει πολλή υπομονή.

Διαβάσαμε στο διαδίκτυο σχόλια και άρθρα ότι στο σχολείο της κόρης του, της κάνουν bullying τα παιδιά λόγω του πατέρα της. Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Κανείς δεν έχει πει κάτι αρνητικό στη Ραφαηλία. Αντιθέτως τα παιδιά στο σχολείο φωνάζουν συνθήματα υπέρ του. Όμως η μικρή πολλές φορές στενοχωριέται με σχολιασμούς που γίνονται από εκπομπές για τον πατέρα της.

O Τάκης είναι ένας βιοπαλαιστής. Βοηθάει αδέσποτα εδώ στο Αίγιο και όσοι τον ξέρουν εδώ μπορούν να μιλήσουν για όλα αυτά.

Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να παρουσιάσουν μια εικόνα του ότι μισεί τις γυναίκες και τις υποβαθμίζει, αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει. Αντιθέτως δεν κάνει διαχωρισμούς και τους απευθύνεται όπως απευθύνεται σε έναν άντρα.

Ο Τάκης δεν κρύβεται και μιλάει για όλα μπροστά στην κάμερα, ενώ άλλοι καταλαβαίνουμε πως παίζουν το παιχνίδι πίσω από τις κάμερες».

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement