Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 26/3: Ποια ομάδα κερδιζει την 1η ασυλία μετά την αλλαγή των ομάδων - Gkourou.com Survivor spoiler 26/3: Ποια ομάδα κερδιζει την 1η ασυλία μετά την αλλαγή των ομάδων

Survivor spoiler 26/3: Ποια ομάδα κερδιζει την 1η ασυλία μετά την αλλαγή των ομάδων


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Το «Survivor All Star» επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές. Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε τη νέα σύνθεση των ομάδων, πολύ πιο νωρίς από το αναμενόμενο και από αυτό που συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές. Ο λόγος είναι οι κόντρες που έχουν αναπτυχθεί στον Άγιο Δομίνικο και οι μεγάλες εντάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας», ο Γιώργος Λιανός θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες σε ένα έκτακτο συμβούλιο νησιού και όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Στη νέα σύνθεση, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώνονται και η ψυχολογία τους αλλάζει πολύ. Το ζευγάρι θα βρίσκεται επιτέλους στην ίδια καλύβα και αυτό θα τους δυναμώσει ακόμη και αγωνιστικά.

Το πρόσωπο των ημερών, ο Τάκης Καραγκούνιας, πηγαίνει στους Κόκκινους αλλά η υποδοχή δεν θα είναι η αναμενόμενη. Ο Γιώργος Κόρομι, που παραμένει στους Διάσημους, δεν θα του δώσει ούτε το χέρι καθώς δεν θέλει να έχει σχέσεις μαζί του.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα αλλαγή είναι ότι ο Σπύρος Μαρτίκας χωρίζεται από την Αφροδίτη Σκαφίδα, με την οποία «μαγείρευαν» τις ψηφοφορίες. Το ίδιο θα συμβεί και με τους Ηλία Μπόγδανο και Ηλία Γκότση, που επίσης δεν θα βρίσκονται στην ίδια ομάδα.

Οι νέοι Κόκκινοι

 1. Σάκης Κατσούλης
 2. Μαριαλένα Ρουμελιώτη
 3. Ηλίας Μπόγδανος
 4. Τάκης Καραγκούνιας
 5. Αφροδίτη Σκαφίδα
 6. Στέλιος Χανταμπάκης
 7. Γιώργος Κόρομι
 8. Σταυρούλα Χρυσαειδή
 9. Εύη Σαλταφερίδου
 10. Παναγιώτης
 11. Κωνσταντίνος Βασάλος

Οι νέοι Μπλε

 1. Ηλίας Γκότσης
 2. Σπύρος Μαρτίκας
 3. Μάριος Πρίαμος
 4. Νίκος Μπάρτζης
 5. Μελίνα Μεταξά
 6. Γιωρίκας Πιλίδης
 7. Ελένη Χαμπέρη
 8. Νικόλας Αγόρου
 9. Ελευθερία Ελευθερίου
 10. Στέλλα Ανδρεάδου
 11. Γιώργος Ασημακόπουλος
 12. Ρία Κολοβού

Πάμε τώρα αυτό που περιμένετε όλοι! 

Ποια ομαδα κερδιζει την 1η ασυλία μετά την αλλαγή των ομάδων;

Ισχυρή εκτίμηση του gkourou.com είναι ότι η νέα Κόκκινη ομάδα όπως είχαμε προβλέψει ΕΔΩ θα κερδίσει την 1η ασυλία της εβδομάδας.

Υπομονή μέχρι το τελικό spoiler που θα ανέβει σε λίγο ΕΔΩ.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποιος παίκτης είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση.


Διαφήμιση - Advertisement