Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 31/1: Πιάστηκε η Ασημίνα με κινητό - Αποχωρούν παίκτες - Gkourou.com Survivor trailer 31/1: Πιάστηκε η Ασημίνα με κινητό - Αποχωρούν παίκτες

Survivor trailer 31/1: Πιάστηκε η Ασημίνα με κινητό - Αποχωρούν παίκτες


Διαφήμιση - Advertisement

 
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η παραγωγή του Survivor All Star τα τελευταία 24ωρα αφού το ριάλιτι βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού μετά την αποχώρηση όλης της μπλε ομάδας! Συνέβη κάτι που τους εξαγρίωσε πολύ κι εδώ που τα λέμε έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους αλλά πάνε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πέραν του ότι οι μπλε δεν τρώνε καθόλου, στο αποψινό 30/1 επεισόδιο θα μαθευτεί από το στόμα του Νίκου Μπάρτζη ότι ένας παίκτης της κόκκινης ομάδας πιάστηκε να έχει κινητό στην παραλία.

Αυτό από μόνο του καταλαβαίνετε πως θα φουντώσει τα πράγματα. Όταν, δε, ο Νίκος αποκαλύψει πως ο παίκτης αυτός είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου τα πράγματα θα ξεφύγουν εντελώς. Οι παίκτες της μπλε ομάδας θα κάνουν μεγάλο σαματά στην παραγωγή. Ο Τάκης Καραγκούνιας θα αποχωρήσει και μαζί του θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι με την Μαριαλένα χαρακτηριστικά να φωνάζει «άντε γεια».

Μεταξύ άλλων, οι μπλε θα ζήσουν ακόμη μια τραγωδία, αφού πριν πάνε στο συμβούλιο και μαθευτούν όλα αυτά θα πάρει φωτιά η καλύβα που με τόσο κόπο έχτισαν. Τίποτα δεν δείχνει να πηγαίνει σωστά...

Το trailer αυτή τη φορά είναι ανατριχιαστικό!


Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.

Survivor spoiler 31/1: Βόμβα! Και δεύτερη παίκτρια πιάστηκε με κινητό εκτός από την Ασημίνα


Διαφήμιση - Advertisement