Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 31/1: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία - Gkourou.com Survivor Spoiler 31/1: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία

Survivor Spoiler 31/1: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο Survivor All Star καθώς αναμένεται να συμβούν... πολλά και διάφορα γεγονότα που σίγουρα θα επηρεάσουν την πορεία ορισμένων παικτών στο παιχνίδι.

Αρχικά μένει να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει την τρίτη ασυλία και ποιος παίκτης θα συμπληρώσει την τετράδα των υποψηφίων παικτών προς αποχώρηση. Ήδη στον «τάκο» βρίσκονται τρεις παίκτες των Μπλε. Ο Κρις Σταμούλης, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Αλλά το κοινό θα παρακολουθήσει και κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο ριάλιτι. Όπως φαίνεται και από το trailer της Τρίτης, ξέσπασε φωτιά σε μια από τις καλύβες της μπλε ομάδας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καταστάσεις που δεν έχουν ξαναζήσει οι παίκτες.

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί η κίνηση του Ηλία Γκότση ο οποίος αντί να ρίξει νερό (που υπάρχει… άφθονο…) έριξε ξύλα με αποτέλεσμα την αναζωπύρωση της εστίας.

Ωστόσο μια δεύτερη «φωτιά» θα ξεσπάσει αργότερα στο συμβούλιο του νησιού, μετά το αγώνισμα της ασυλίας

Εκεί, ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως έπιασε έναν παίκτη στο δάσος, να μιλάει στο κινητό τηλέφωνο. Αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιον παίκτη εννοεί, ακούγεται να λέει «η Ασημίνα».

Οι παίκτες μετά από αυτή την αποκάλυψη ξεσηκώθηκαν, με πρώτο και καλύτερο τον Τάκη Καραγκούνια. Βλέπουμε μάλιστα μερικούς από αυτούς να αποχωρούν έξαλλοι.

Το trailer αυτή τη φορά είναι ανατριχιαστικό! Δείτε το ΕΔΩ

Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία; 

Οι κόκκινοι κερδίζουν και την 3η ασυλία.

Survivor Spoiler 1/2: Και τρίτος παίκτης(άντρας) έτοιμος να αποβληθεί!

Survivor Spoiler 1/2: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι - Αυτός ο παίκτης φεύγει


Διαφήμιση - Advertisement