Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 31/1: Πιάστηκε η Ασημίνα με κινητό - Αποβάλλεται από το παιχνίδι; - Gkourou.com Survivor Spoiler 31/1: Πιάστηκε η Ασημίνα με κινητό - Αποβάλλεται από το παιχνίδι;

Survivor Spoiler 31/1: Πιάστηκε η Ασημίνα με κινητό - Αποβάλλεται από το παιχνίδι;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σας λέγαμε πριν καν ξεκινήσει το φετινό Survivor All Star ότι με τους παίκτες να γνωρίζουν πλέον τα... κόλπα για την παροχή κινητών και χρημάτων, από τους ντόπιους και τους εργαζομένους στην παραγωγή, τα πράγματα θα είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτικά.

Αυτό, λοιπόν, που συνέβη στον Αγιο Δομίνικο, προηγούμενο δεν έχει, καθώς ο Νίκος Μπαρτζης στο Συμβούλιο του Νησιού, κατήγγειλε δημόσια την Ασημίνα Χατζηανδρέου πως την έπιασε με κινητό στο δάσος να επικοινωνεί, προφανώς με Ελλάδα...

Η αντίδραση ήταν άμεση από την πλευρά των Μαχητών, οργισμένη από τον Τάκη Καραγκούνια που αποχώρησε αμέσως -έξαλλος- και παρακίνησε σε αποχώρηση ολόκληρη την ομάδα των Μπλε.

Τι συνέβη;

Δεδομένα γνωρίζουμε πως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εκείνο το γύρισμα, το Συμβούλιο του Νησιού διεκόπη και η απαίτηση των Μαχητών ήταν να αποβληθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το παιχνίδι.

Εδώ που τα λέμε, δεν θα έπρεπε καν να τεθεί το ζήτημα από τους Μπλε. Αν, όντως, η Ασημίνα έχει παραβιάσει τον Νο 1 κανόνα του Survivor, αυτομάτως πρέπει να τεθεί εκτός συνέχειας.

Μέσα στην ημέρα, θα σας ενημερώσουμε για το τι τελικά έχει αποφασίσει ο Ατζούν, ο οποίος θερίζει ό,τι έσπειρε, με δεδομένο ότι φέτος είναι πολύ... χαλαρός.

Δείτε το τρέιλερ με όσα δίνει η παραγωγή στη δημοσιότητα από την καταγγελία για την Ασημίνα και τις αντιδράσεις Καραγκούνια και λοιπών της ομάδας των Μαχητών. 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.

Survivor spoiler 31/1: Βόμβα! Και δεύτερη παίκτρια πιάστηκε με κινητό εκτός από την Ασημίνα


Διαφήμιση - Advertisement