Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 1/2: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι - Αυτός ο παίκτης φεύγει - Gkourou.com Survivor Spoiler 1/2: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι - Αυτός ο παίκτης φεύγει

Survivor Spoiler 1/2: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι - Αυτός ο παίκτης φεύγει


Διαφήμιση - Advertisement

 

Την ώρα που όλοι οι λάτρεις του Survivor All Star αναμένουν με αγωνία να δουν τις καταιγιστικές εξελίξεις και τις αποχωρήσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνα Δαλάκα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως απόψε έχουμε και ψηφοφορία αποχώρησης.Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερη. 

Για πρώτη φορά έχουμε ομάδα που κερδίζει και τις τρεις ασυλίες στο Survivor. Δεν είχε γίνει ξανά ως τώρα. Αυτό σημαίνει πως οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι όλοι από το ίδιο στρατόπεδο. Και συγκεκριμένα από τους μπλε.

Οι Μαχητές απόψε δίνουν στο κοινό και τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτή είναι η Ρία Κολοβού. Αρά κατά σειρά έχουμε: Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ρία Κολοβού.

Ποιος αποχωρεί;

Ολα για την αποχώρηση έχουμε την εκτίμηση ότι θα κριθούν ανάμεσα σε Κρις Σταμούλη και Ρία Κολοβού με τον πρώτη να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει 

Δείτε ΕΔΩ(gkourou.com)  ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Tετάρτης  


Διαφήμιση - Advertisement