Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 1/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; - Gkourou.com Survivor spoiler 1/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

Survivor spoiler 1/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Την ώρα που όλοι οι λάτρεις του Survivor All Star αναμένουν με αγωνία να δουν τις καταιγιστικές εξελίξεις και τις αποχωρήσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνα Δαλάκα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως απόψε έχουμε και ψηφοφορία αποχώρησης.Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερη. 

Για πρώτη φορά έχουμε ομάδα που κερδίζει και τις τρεις ασυλίες στο Survivor. Δεν είχε γίνει ξανά ως τώρα. Αυτό σημαίνει πως οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι όλοι από το ίδιο στρατόπεδο. Και συγκεκριμένα από τους μπλε.

Οι Μαχητές απόψε δίνουν στο κοινό και τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτή είναι η Ρία Κολοβού. Αρά κατά σειρά έχουμε: Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ρία Κολοβού.

Πάμε τωρα σε αυτό που περιμένετε όλοι.

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Τετάρτης;

Η εκτίμηση μας και μόνο είναι ότι η Κόκκινη ομάδα παρά τις αποχωρήσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνα Δαλάκα έχει μικρό προβάδισμα να κερδισει και το έπαθλο επικοινωνίας της Τετάρτης.  

Θα επανέλθουμε σε λίγο ΕΔΩ(gkourou.com) με τις πρώτες πληροφορίες και το οριστικό spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

Δείτε ΕΔΩ(gkourou.com) την εκτίμηση μας για το ποιος παίκτης είναι το φαβορί να αποχωρήσει. 

Survivor trailer 1/2: Οι δηλώσεις των παικτών μετα τις αποβολές


Διαφήμιση - Advertisement