Διαφήμιση - Advertisement
Βόμβα Τσιμτσιλή για το Survivor All Star - Gkourou.com Βόμβα Τσιμτσιλή για το Survivor All Star

Βόμβα Τσιμτσιλή για το Survivor All Star


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θεωρεί ότι η συμπεριφορά του Μπο είναι σκόπιμη και πώς όλο αυτό με τη σχέση και την «απιστία» δεν ανταποκρίνονται τόσο στην πραγματικότητα

Ένας μικρός χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες και ειδικά τις τελευταίες ώρες μετά το νέο φλερτ του Survivor All Star με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο.

Στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου, συζητήθηκε αρκετά το συγκεκριμένο ειδύλλιο, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να υποστηρίξει τον εαυτό της σχετικά με τα στημένα σκηνικά με τον Μπο και τη σχέση του με την Καρολίνα, μιας και ο τραγουδιστής είναι ένας από τους παίκτες που συζητιούνται για να μπουν στο παιχνίδι.

«Επειδή η άποψη η δική μας είναι ότι μάλλον στημένο είναι, μου έρχονται κάτι μηνύματα και ένα ρεπορτάζ ότι ο Μπο όντως ήταν χάλια. Ότι δεν είναι στημένο και ένιωσε την ανάγκη να βγει, κάτι που σε εμάς έκανε εντύπωση, γιατί ήθελε με κάποιο τρόπο να βγει από πάνω. Ένιωσε πως αν δεν εμφανιστεί και το βάλει στα πόδια και κρυφτεί, δε θα βγει από πάνω. Μου έστειλε το μήνυμα ένας άνθρωπος που ξέρει.

Αυτό που είπε ότι θα έμπαινε στο παιχνίδι… εντάξει. Ο Μπο ποτέ πούλησε την προσωπική του ζωή, μέχρι τώρα δε μας έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Αλλά αυτή η στάση του τις τελευταίες μέρες και δηλώνει τόσο άνετος και χαλαρός, έτοιμος να μπει… Εδώ που υποτίθεται ότι υπάρχουν δυο σχέσεις πίσω και το βλέπεις, κάπου θυμώνεις» είπε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.

Δείτε ΕΔΩ(gkourou.com) ποιος είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση.

 Survivor All Star: Επίσημο ζευγάρι η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο


Διαφήμιση - Advertisement