Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 23/1: Οριστικο! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση - Gkourou.com Survivor Spoiler 23/1: Οριστικο! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor Spoiler 23/1: Οριστικο! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στον… αστερισμό του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα κινείται τα τελευταία 24ωρα το Survivor All Star. Οι κρυφές συναντήσεις των δύο παικτών, στο ενδιάμεσο των δύο παραλιών, αποκαλύφθηκαν και ξέσπασε σάλος. Οι αντιδράσεις των σχέσεων που είχαν εκτός παιχνιδιού έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ενώ και εντός παιχνιδιού υπήρξαν «φωνές» σε βάρος τους, όπως και κατά του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη οι οποίοι επίσης παραδέχθηκαν πως συναντιούνται κρυφά στη… ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Βέβαια, το Survivor All Star πέρα από το κομμάτι του ριάλιτι και της ίντριγκας, έχει και αγωνιστικό σκέλος. Εκεί όπου οι «Διάσημοι» δείχνουν να είναι πολύ δυνατοί το τελευταίο διάστημα, καθώς επικράτησαν στο αγώνισμα της Κυριακής για την πρώτη ασυλία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο Συμβούλιο του Νησιού να ψηφίσουν οι «Μαχητές» και να βγάλουν ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια.

Στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία, οι «κόκκινοι» θα πάνε… χορτάτοι αφού την Κυριακή κέρδισαν και έπαθλο φαγητού, όμως, αυτό δεν τους εξασφαλίζει απαραίτητη τη νίκη.  

Οι Μπλε κατακτούν σήμερα τη νίκη στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία και στέλνουν τους Διάσημους στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο δικό τους και δεύτερο συνολικά, υποψήφιο ή υποψήφια για αποχώρηση.

Με δεδομένες τις κόντρες που υπάρχουν στο «στρατόπεδο» της ομάδας, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ψηφοφορία και το ποιος θα βγει στον «τάκο» μαζί με τον Καραγκούνια. Οι πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Δείτε  ΕΔΩ(gkourou.com) ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία. 


Διαφήμιση - Advertisement