Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Επίσημο ζευγάρι η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο - Gkourou.com Survivor All Star: Επίσημο ζευγάρι η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο

Survivor All Star: Επίσημο ζευγάρι η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Το Survivor All Star κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών όμως φαίνεται ότι τα βλέμματα όλων είναι γύρω από το φλερτ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου.

Ωστόσο όλος αυτός ο πανικός δεν έχει δημιουργηθεί μόνο επειδή υπάρχουν νέοι έρωτες στο παιχνίδι αλλά επειδή και οι δύο παίκτες βρίσκονταν σε σχέση. Όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον ο Μπο ήταν ο σύντροφος της Καρολίνα, ενώ σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Μάριος Πρίαμος βρισκόταν σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου. Αν και οι δυο τους δεν έχουν παραδεχθεί δημόσια τη σχέση τους, φαίνεται να είναι μαζί από τα Χριστούγεννα, όχι πολύ καιρό πριν αναχωρήσει ο παίκτης για Άγιο Δομίνικο.


 

«Η Ελευθερία Ελευθερίου μου λέει το ρεπορτάζ μου ότι ειναι όντως χάλια, παρόλο που το Σάββατο την είδαμε να ειναι στα μπουζούκια. Η φωτογραφία που εξασφαλίσαμε αποδεικνύει ότι είναι μαζί από τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν να ειναι μαζί».

 Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement