Διαφήμιση - Advertisement
Γιώργος Κατσαούνης: Τα πρώτα πλάνα από την επιστροφή του – Το απρόοπτο στο αεροδρόμιο - Gkourou.com Γιώργος Κατσαούνης: Τα πρώτα πλάνα από την επιστροφή του – Το απρόοπτο στο αεροδρόμιο

Γιώργος Κατσαούνης: Τα πρώτα πλάνα από την επιστροφή του – Το απρόοπτο στο αεροδρόμιο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης 9/5 ο Γιώργος Κατσαούνης, μετά την αποβολή του από το Survivor, λόγω της επίθεσής του στον Τάκη Καραγκούνια.

Με τα ίδια ρούχα που φορούσε στο παιχνίδι και συνοδευόμενος από δύο άνδρες της Acun Medya, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επιβιβάστηκε στο βανάκι με προορισμό το ξενοδοχείο.

Κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ωστόσο, ο Γιώργος Κατσαούνης είχε ένα απρόοπτο, όπως αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Όπως έγινε γνωστό έχασε τη βαλίτσα του!

«Δεν χρειάζονται βιασύνες. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Την έχασα την βαλίτσα μου ρε γαμ…το» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης στους άνδρες της παραγωγής. «Χαιρετίσματα στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο! Σας αγαπάω και σας λατρεύω» δήλωσε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους που τον κυνηγούσαν!

 Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

Οριστικό! Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί.


Διαφήμιση - Advertisement