Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 10-5: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Gkourou.com Survivor Spoiler 10-5: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor Spoiler 10-5: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μία συναρπαστική μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας έδωσαν το βράδυ της Δευτέρας οι Μπλε και Κόκκινοι στο Survivor.

Την ασυλία κέρδισαν μετά από μία τρομερή ανατροπή οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να πηγαίνουν στο συμβούλιο για να υποδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα. Υπενθυμίζεται πως από την Κυριακή υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Την ατομική ασυλία για τους Μπλε κέρδισε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος αυτή την εβδομάδα δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Στο Συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, τον οποίο ψήφισαν και οι 7 συμπαίκτες του.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία “έδωσε” για υποψήφιο προς αποχώρηση τον Απόστολο Ρουβά ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας “έδωσε” τον Άρη Σοϊλέδη.

Έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Απόστολος Ρουβάς, ο Άρης Σοιλέδης και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Ο Απόστολος Ρουβάς αποχωρεί οριστικά από το Survivor.

Σειρά κατάταξης:

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ασημίνα(58%), ο Άρης(32%), ο Εμμανουήλ(6%) και ο Ρουβάς(4%)

 Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.


Διαφήμιση - Advertisement