Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 10-5: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας - Gkourou.com Survivor Spoiler 10-5: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler 10-5: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Χαμός θα επικρατήσει σήμερα Τρίτη 10/5 στο Survivor 5 μετά την υποψηφιότητα του Άρη Σοϊλέδη. Τον ποδοσφαιριστή έβγαλε στον τάκο ο Τάκης Καραγκούνιας που κέρδισε την ατομική ασυλία στο χθεσινοβραδινό (9/5) επεισόδιο. Απόψε, τα "καρφιά" θα είναι πολλά ειδικά από πλευράς του Κωνσταντίνου Εμμανουηλ.

Στη συνέχεια, Μπλε και Κόκκινοι θα οδηγηθούν στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας! Όλοι οι παίκτες θέλουν πως και πως να ακούσουν ένα νέο της οικογένειας τους και ειδικά ο Τάκης, ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες έχασε τον πατέρα του και θέλει να μιλήσει με την κόρη του.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, θα ανακοινώσει λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, πως οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μέσω τηλεφώνου με την οικογένεια τους. Η ομάδα που θα κερδίσει το παιχνίδι, θα πάει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα φάει αλλά και θα επικοινωνήσει μαζί τους.

Μέχρι όμως να το καταφέρουν, οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα για τη νίκη! 

Δείτε το trailer ΕΔΩ

Ποια θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους πόντους και να κερδίσει;

Η αρχική μας εκτίμηση για νίκη των Μπλε επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά αφού κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Οριστικό! Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί.


Διαφήμιση - Advertisement