Διαφήμιση - Advertisement
Άδωνις Γεωργιάδης – Νοσεί με κορονοϊό για 2η φορά - Gkourou.com Άδωνις Γεωργιάδης – Νοσεί με κορονοϊό για 2η φορά

Άδωνις Γεωργιάδης – Νοσεί με κορονοϊό για 2η φορά


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στην περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρθηκε ο πνευμονολόγος Στέλιος Λουκίδης. Ο κ. Λουκίδης καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega μίλησε για την πιθανότητα να κολλήσει κανείς κορονοϊό παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένος, ενώ τόνισε πως το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης κόλλησε ξανά είναι μια σπάνια περίπτωση.

«Σε πολλές από τις εμβολιαστικές πράξεις και προγράμματα, όπως και της γρίπης, υπάρχει η πιθανότητα να κολλήσεις. Όμως στους εμβολιασμένους η νόσος διαδράμει ήπια. Και σε αυτούς που θα χρειαστούν νοσηλεία, έχουν ελάχιστες πιθανότητες για μια σοβαρή νοσηλεία» σχολίασε ο Στέλιος Λουκίδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη

Για τον υπουργό Ανάπτυξης, ο οποίος νόσησε για δεύτερη φορά με κορονοϊό παρά το γεγονός ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος, σημείωσε πως πρόκειται για μια περίπτωση που δεν είναι συχνή: «Βρισκόμαστε σε διαδικασία ιδιαίτερα μεταδοτικής μετάλλαξης, της μετάλλαξης Δέλτα.». Σημείωσε πως είναι πολύ σπάνιο κάποιος να κολλήσει κορονοϊό δύο φορές έχοντας κάνει το εμβόλιο.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement