Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Άφαντος ο σύντροφος της Μαριαλένας στο έπαθλο επικοινωνίας -«Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη» - Gkourou.com Survivor: Άφαντος ο σύντροφος της Μαριαλένας στο έπαθλο επικοινωνίας -«Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη»

Survivor: Άφαντος ο σύντροφος της Μαριαλένας στο έπαθλο επικοινωνίας -«Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τον αγαπημένο της περίμενε να δει στο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η μπλε ομάδα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά τελικά εκείνος δεν εμφανίστηκε στα βίντεο που έφτιαξαν οι αγαπημένοι των παικτών του Survivor.

Σε μια κουβέντα που είχε με τον Σάκη και τον Τριαντάφυλλο ο τελευταίος τη ρώτησε τι πιστεύει ότι συνέβη και δεν ήταν στο βίντεο ο Γιώργος Λιβάνης.

«Αφού δεν επικοινώνησε κανένας με κανένα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι» είπε αρχικά ο Σάκης και μετά η Μαριαλένα προσπάθησε να δικαιολογήσει τον σύντροφό της.

«Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι και ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας και να μου πει δύο κουβέντες. Μπορώ να κατανοήσω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω αυτό που βλέπει προς τα έξω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει» είπε.

«Εγώ γι’ αυτό είπα ότι δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και ότι όταν βγούμε από το παιχνίδι η κατάσταση θα είναι αλλιώς. Φαίνεται ανακουφισμένη που δεν επικοινώνησε μαζί της. Ίσως το πόσο κοντά έχουμε έρθει να παρεξηγηθεί» ανέφερε ο Σάκης.

Δείτε όλα τα νέα της ημέρας ΕΔΩ

Ακολουθησέ μας στην σελίδα Survivor News στο Facebook για να μαθαίνεις πρώτος τα spoiler.


Διαφήμιση - Advertisement