Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 3/4: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε νέες ομάδες ο Ατζούν! - Gkourou.com Survivor spoiler 3/4: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε νέες ομάδες ο Ατζούν!

Survivor spoiler 3/4: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε νέες ομάδες ο Ατζούν!


Διαφήμιση - Advertisement

 


 Ο Γιώργος Λιανός το ανακοίνωσε στο τρέιλερ του Survivor για το επεισόδιο της Κυριακής. Πάμε σε νέες ομάδες, είναι οριστικό και αμετάκλητο. Το θέμα είναι το γιατί. 

Ασφαλώς και το θέμα είναι να διατηρηθεί η τηλεθέαση σε υψηλά επίπεδα. Δεν θέλουν με τίποτε στο παιχνίδι επιβίωσης να χάσουν τη φόρα που έχουν. Και εδώ υπάρχει το μεγάλο θέμα. Οι μπλε κερδίζουν συνεχώς και δεν προκύπτει πως τα αλλάξει αυτό άμεσα. Συνεχόμενες ήττες προέβλεπαν για τους κόκκινους οι αρμόδιοι και είπαν να κάνουν άμεσα τις αλλαγές. Φυσικά όλα τα Survivor spoiler τα μαθαίνετε από εδώ.

Και όπως μας ενημέρωσαν δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα. Ακόμα και οι υποομάδες που έχουν δημιουργηθεί αποτελούν πρόβλημα. Πλέον ακόμα και σε κάθε ψηφοφορία ξέρουμε ποιον παίκτη θα ψηφίσει κάθε ομάδα. Όλα προβλέψιμα με δυο λόγια. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ατζούν πήρε την απόφαση για σαρωτικές αλλαγές. Για να μπει το Survivor στην τελική ευθεία με νέα δεδομένα και νέο ενδιαφέρον.  

 Σε λίγο ΕΔΩ όταν θα έχουμε όλα τα ονόματα των δύό ομάδων

Πηγή : sportime


Διαφήμιση - Advertisement