Διαφήμιση - Advertisement
Συμμαχία Survivor – MasterChef: Το μεγάλο κόλπο του Ατζούν - Gkourou.com Συμμαχία Survivor – MasterChef: Το μεγάλο κόλπο του Ατζούν

Συμμαχία Survivor – MasterChef: Το μεγάλο κόλπο του Ατζούν


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δύο είναι τα ριάλιτι που πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Τo Survivor «σαρώνει» τα πάντα μέσα από τον ΣΚΑΙ, ενώ το MasterChef συνεχίζει δυναμικά και φέτος μέσα από το Star.

Μία αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού όμως στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102.2, έφερε τα πάνω – κάτω. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Survivor, ανέφερε πως οι κριτές του MasterChef θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για να μαγειρέψουν στους παίκτες του Survivor.

Βέβαια πρόκειται για φάρσα που έκανε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σύμφωνα όμως με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», υπάρχει μία δόση αλήθειας.

Δεν πρόκειται για τους κριτές του ελληνικού MasterChef, αλλά για αυτούς της Τουρκίας. Αυτό μπορεί να συμβεί καθώς στην Τουρκία τα δικαιώματα του MasterChef έχει ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Έτσι οι κριτές του τούρκικου μαγειρικού ριάλιτι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για να μαγειρέψουν στους παίκτες τόσο του ελληνικού, όσο και στους τούρκικου Survivor.

Ο Ατζούν φαίνεται πως μετά το πάρτι της ένωσης, όπου έκανε τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινο, ετοιμάζεται για νέο κόλπο γκρόσο!

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 20-5: Ποια ομάδα θα κερδίσει τη 2η ασυλία;(update)

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ζευγάρι με πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιό

Τα 3 ζώδια που θα έχουν επαγγελματική επιτυχία τον Ιούνιο – Έρχονται προαγωγές και αυξήσεις

Survivor Trailer 20/5: Ξέσπασε σε κλάματα η Δώρα – Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement