Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 4: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ενωτικός, δίκαιος και πάντα ψύχραιμος» - Gkourou.com Survivor 4: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ενωτικός, δίκαιος και πάντα ψύχραιμος»

Survivor 4: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ενωτικός, δίκαιος και πάντα ψύχραιμος»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε ο κολλητός φίλος του Αλέξη Παππά, Στέφανος Τζήκας, ο οποίος χαρακτήρισε τον ηθοποιό «ενωτικό» και «ήρεμο». «Είναι λογικό να ενσωματωθεί με τα νέα παιδιά και όχι με τον Τζέημς και τον Νίκο που τον έχουν κάνει πέρα στο «Survivor 4». Είναι ενωτικός άνθρωπος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται το αντίθετο. Δείχνει περισσότερο εκδικητικός, απλά αυτά τα παιδιά του έχουν δυσκολέψει τη ζωή σε ακραίο βαθμό».Πριν από λίγες ημέρες, η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Love It», μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η πρώην παίκτρια, όταν ρωτήθηκε ποιον θεωρεί τον πιο διπρόσωπο παίκτη στο παιχνίδι, εκείνη απάντησε τον Αλέξη Παππά. «Η Άννα Μαρία έλεγε ότι θα ψηφίζει για πάντα τον Αλέξη για θέμα ηθικής, όμως μετά από 2 - 3 εβδομάδες είπε ότι για αγωνιστικούς λόγους δεν θα τον ψηφίσει. Άρα δεν μπορεί να μιλάμε για διπροσωπία, όταν μέσα σε 10 μέρες άλλαξε εκείνη τον χαρακτήρα της» δήλωσε ο Στέφανος Τζήκας.

 

Παράλληλα, ο ίδιος διαχώρισε τη θέση του από τον Αλέξη για τη λέξη «καρκίνωμα» που χρησιμοποίησε για την 30χρονη youtuber. «Ειπώθηκε εν τη ρύμη του λόγου. Αν γύρναγε τον χρόνο πίσω θα το άλλαζε. Δεν μου άρεσε ούτε εμένα. Ο Αλέξης είναι τρομερά ήρεμος άνθρωπος. Έχει δείξει ότι παρά το ότι είναι μπροστά σε εντάσεις και ειρωνείες εναντίον του, ότι και να γίνει είναι το ίδιο ψύχραιμος. Είναι ο εαυτός του. Είναι δίκαιος άνθρωπος και η στάση του προς τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, είναι γιατί έχει ζήσει και ο ίδιος αντίστοιχες συμπεριφορές».


Διαφήμιση - Advertisement