Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 4 : «Για την ιδιότητα του ηθοποιού διατηρώ ακόμα τις αμφιβολίες μου αλλά γι’ αυτήν του σκηνοθέτη, από μένα έχεις ένα μεγάλο Ναι!» - Gkourou.com Survivor 4 : «Για την ιδιότητα του ηθοποιού διατηρώ ακόμα τις αμφιβολίες μου αλλά γι’ αυτήν του σκηνοθέτη, από μένα έχεις ένα μεγάλο Ναι!»

Survivor 4 : «Για την ιδιότητα του ηθοποιού διατηρώ ακόμα τις αμφιβολίες μου αλλά γι’ αυτήν του σκηνοθέτη, από μένα έχεις ένα μεγάλο Ναι!»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Φυσικά, την προσοχή των τηλεθεατών τραβάει και ο Αλέξης Παππάς, που κάνει ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι και δημιουργεί συνεχώς εντάσεις τόσο στους «μπλε» όσο και στους «κόκκινους», μία στρατηγική που τον έχει φτάσει αρκετά μακριά.

Στον έξω κόσμο ο Αλέξης Παππάς έχει τους φανατικούς υποστηριχτές, αλλά και εκείνους που τον... αντιπαθούν αρκετά!

Μία από αυτούς είναι και η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά.

Μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Twitter κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά «κάρφωσε» τον Αλέξη Παππά, αφήνοντας αιχμές για τις υποκριτικές του ικανότητες.

Την ίδια στιγμή, «εξήρε» τις σκηνοθετικές ικανότητες του ηθοποιού.

«Για την ιδιότητα του ηθοποιού διατηρώ ακόμα τις αμφιβολίες μου αλλά γι’ αυτήν του σκηνοθέτη, από μένα έχεις ένα μεγάλο Ναι!», έγραψε χαρακτηριστικά η Γιούλικα Σκαφιδά.

Θυμίζουμε πως πριν από περίπου έναν μήνα, η Γιούλικα Σκαφιδά είχε… πετάξει τα βέλη της στον Αλέξη Παππά, αμφισβητώντας ξανά τις υποκριτικές του ικανότητες.

Ειδικότερα, η ηθοποιός είχε γράψει στο Twitter: «Βρε Αλέξη Παππά μου, άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες».

 Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor 4

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 20-5: Ποια ομάδα θα κερδίσει τη 2η ασυλία;(update)

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ζευγάρι με πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιό

Τα 3 ζώδια που θα έχουν επαγγελματική επιτυχία τον Ιούνιο – Έρχονται προαγωγές και αυξήσεις

Survivor Trailer 20/5: Ξέσπασε σε κλάματα η Δώρα – Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement