Οι εικόνες που έκαναν έξαλλο τον Χαρδαλιά: Στον Βόλο βγήκαν για κοκτέιλ... take away -Ο ένας κολλητά με τον άλλον, χωρίς αποστάσεις
Τις συστάσεις για αποστάσεις φαίνεται πως δεν υπολόγισαν κάτοικοι του Βόλου, οι οποίοι γιόρτασαν την πρώτη ημέρα της άρσης των μέτρων με κοκτέιλ.

Οπως φαίνεται σε φωτογραφίες, που δημοσίευσε το thenewspaper, οι Βολιώτες αποφάσισαν να το ρίξουν έξω και να «γιορτάσουν» το τέλος της άρσης των μέτρων. Σε μαγαζί της πόλης στα στενά της συνοικίας των Παλαιών άνοιξε κατάστημα και έφτιαχνε κοκτέιλ για take away.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα του thenewspaper, Βολιώτες νεαρής ηλικίας βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τη βραδιά με το ποτό τους και την παρέα τους.Ο συνωστισμός είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση της αστυνομίας, καθώς περιπολικό έφτασε στο σημείο και προχώρησε σε συστάσεις για την τήρηση των μέτρων.

Χωρίς να κρατούν τις αποστάσειςΦαίνεται ότι αυτές οι εικόνες έκαναν τον υφ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, να ξεκαθαρίσει ότι «take away σε ποτά από τα καφέ ή τα κάφε-μπαρ δεν επιτρέπεται».
Πηγή: iefimerida.gr