Διαφήμιση - Advertisement
Το τραγούδι - αφιέρωση του Τσιόδρα στους Ιταλούς και ο ύμνος κατά του Covid-19 από την Πορτογαλία (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO) - Gkourou.com Το τραγούδι - αφιέρωση του Τσιόδρα στους Ιταλούς και ο ύμνος κατά του Covid-19 από την Πορτογαλία (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO)

Το τραγούδι - αφιέρωση του Τσιόδρα στους Ιταλούς και ο ύμνος κατά του Covid-19 από την Πορτογαλία (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO)


Διαφήμιση - Advertisement


Προκαλούν ρίγη συγκίνησης
Ένα τραγούδι από το Μπέργκαμο, το "Rinascerò, Rinascerai" αφιέρωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στον ιταλικό λαό. Το τραγουδά ο Roby Facchinetti και   πλαισιώθηκε φωνητικά από κατοίκους του Μπέργκαμο. «θα ξαναγεννηθώ, θα ξαναγεννηθείς. Κι όταν όλα τελειώσουν, θα ξαναδούμε τα αστέρια» λέει στους στίχους του και τα έσοδα του βίντεο κλιπ θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού. Το τραγούδι γράφτηκε από τον Ιταλό συνθέτη και τραγουδιστή Robby Facchinetti, ενώ τους στίχους επιμελήθηκε ο Stefano D’Orazio.

Τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν στο νοσοκομείο του Μπέργκαμο, ενός από τα πλέον δοκιμαζόμενα εξαιτίας του Covid-19 στην Ιταλία.
«Δεν είχαμε φανταστεί πως θα μπορούσε να υπάρξει τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Σχεδιάζαμε να γράψουμε ένα τραγούδι το οποίο να προσφέρει ελπίδα και να βοηθά τον κόσμο να μετατοπίσει την σκέψη του από την κρίση, έστω και για λίγα λεπτά, αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα έπιανε αυτά τα εκπληκτικά νούμερα», δήλωσε στο Billborad ο ερμηνευτής του τραγουδιού Robby Facchinetti, ο οποίος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μπέργκαμο και συμπλήρωσε: «Έχουμε λάβει μηνύματα από ασθενείς που νοσηλεύονται οι οποίοι μας λένε πως ακούνε το τραγούδι και κλαίνε και πως αυτό ήταν το φάρμακο που χρειάζονταν».Το σύνθημα ελπίδας που εμφανίστηκε εν μέσω της τραγωδίας στα μπαλκόνια της Ιταλίας, η φράση Andrà Tutto Bene που σημαίνει Όλα θα πάνε καλά, πλέον έγινε τραγούδι από τον Ιταλό καλλιτέχνη Κριστοβάμ σε συνεργασία με τον Πορτογάλο καλλιτέχνη Pedro Varela και άλλους ομοεθνείς του. Η μουσική και οι εικόνες του βίντεο κλιπ αποτυπώνουν με έναν μοναδικό τρόπο το πνεύμα της εποχής που διανύουμε.

Διαφήμιση - Advertisement