Κορονοϊός - Αυτός ήταν ο Μιχάλης Τσούκιας. Ο νεκρός στο νοσοκομείο “Σωτηρία”
Η είδηση για τον θάνατο του αναπαράχθηκε σε όλα τα ΜΜΕ. Όμως ποιός ήταν ο άντρας που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωϊ; Ποιο είναι το 19ο θύμα του ιού δολοφόνου;
Πρόκειται για τον Μιχάλη Τσουκιάς, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Ο άτυχος άνδρας ήταν ομιλητής σε διήμερη εκδήλωση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που είχε γίνει στις εγκαταστάσεις των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, στις 7 και 8 Μαρτίου 2020.
Μάλιστα οι συνάδερφοι του εξέδωσαν σχετική ενημέρωση.

Αγαπητοί συνάδελφοι. Ο ιδρυτής και πρόεδρος του συνδέσμου μας Μιχάλης Τσουκιάς έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, Τρίτη 24 Μαρτίου, χάνοντας τη μάχη με τον κορoνoϊό στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία. Όσοι βρεθήκαμε στην πρόσφατη συνάντηση στα Τρίκαλα θυμόμαστε πως τα τελευταία του λόγια ήταν:«Στο χέρι μας είναι αν θα καταφέρουμε ή όχι να πετύχει αυτό το εγχείρημα». Ας γίνουμε άξιοι συνεχιστές των ιδεών του και του οράματος του. Ας μοιραστούμε απλόχερα τις γνώσεις μας για να κάνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερο. Αυτό έκανε, αυτό θα ήθελε και έτσι θα σεβαστούμε τη μνήμη του! Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους αυτές τις δύσκολες ώρες”.