Διαφήμιση - Advertisement
Χαρδαλιάς για απαγόρευση κυκλοφορίας: Είμαστε έτοιμοι ακόμα και για ακραία σενάρια - Gkourou.com Χαρδαλιάς για απαγόρευση κυκλοφορίας: Είμαστε έτοιμοι ακόμα και για ακραία σενάρια

Χαρδαλιάς για απαγόρευση κυκλοφορίας: Είμαστε έτοιμοι ακόμα και για ακραία σενάρια


Διαφήμιση - Advertisement


Η μάχη εναντίον της νόσου του κορονοϊού συνεχίζεται και παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.
Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε κατηγορηματικά πως οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικότατες και δεν υπάρχει χώρος για κανέναν εφησυχασμό.
Κάθε μέρα πρέπει να βγαίνουμε νικητές και ο τρόπος είναι ένας, μένουμε στο σπίτι, υπογράμμισε.
«Πρέπει να περιφρουρησουμε τη διαδικασία του Μένουμε Σπίτι», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.
«Μένουμε αδιαπραγμάτευτα σπίτι», τόνισε επιπλέον για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί.

Αναίτιες μετακινήσεις μπορεί να στοιχίσουν ζωές προειδοποίησε ζητώντας από όλους συμμόρφωση στα μέτρα και από τους λίγους «που προσπαθούν να ξεγελάσουν το κράτος».
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον επαναπατρίσμό ελλήνων -τελευταία μέ πτήση τρανζιτ από την Ολλανδία, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσέ ότι συνολικά, 6.687 συμπολίτες μας βρίσκονται σε απόλυτη καραντίνα και καθημερινά γίνονται ενδελέχείς έλεγχοι.
Σε ερώτηση για το αν θα παραταθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας ο Νίκος Χαρδαλιάς άφησε ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο και σημείωσε με έμφαση: «Τις επόμενες ημέρες θα το δούμε. Κάθε ημέρα είναι ξεχωριστή. Δεν είναι ώρα για εικασίες και σενάρια. Είμαστε έτοιμοι ακόμα και για ακραία σενάρια. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης».

Διαφήμιση - Advertisement