Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες: Ανατροπές στο Διαφάνι - Νέος άνδρας στη ζωή της Δρόσως - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες: Ανατροπές στο Διαφάνι - Νέος άνδρας στη ζωή της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες: Ανατροπές στο Διαφάνι - Νέος άνδρας στη ζωή της Δρόσως


Διαφήμιση - Advertisement


Μεγάλες ανατροπές θα φέρει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ο νέος άνδρας που θα μπει στη ζωή της Δρόσως. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MY TV, η Λενιώ βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς δεν μπορεί να αποτρέψει τις αδελφές της να ακολουθήσουν το σχέδιο της Μυρσίνης. Ψάχνει συνεχώς να βρει τρόπους για να τις πείσει πως αυτό που κάνουν είναι μια τρέλα αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Η Ασημίνα δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ και η στήριξη της Μυρσίνης σε όλο αυτό της δίνει δύναμη. Η Λενιώ, όμως, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σταματήσει τις δύο αδελφές, αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στον Φανούρη τι ετοιμάζουν.
Μάλιστα, η Λενιώ του ζητάει βοήθεια προκειμένου να τις σταματήσει, καθώς ο Φανούρης είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύονται και οι τρεις και σε όλη τους τη ζωή στέκεται στο πλευρό τους σαν μέλος της οικογένειας τους. Η Ασημίνα, όμως, δεν ακούει κανέναν.

Η προδοσία που ένιωσε από τους δύο πιο κοντινούς της ανθρώπους την έχει αλλάξει για πάντα. Έτσι, όσο οι μέρες περνούν, με τη βοήθεια της Μυρσίνης, αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της και στο σπίτι των Σεβαστών όλοι είναι πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη. Κανείς δεν έχει αντιληφθεί το ψέμα της και ανυπομονούν να έρθει στη ζωή ο καρπός του ερωτά της με τον Νικηφόρο.
Στην αντίπερα η Δρόσω, μην μπορώντας να κάνει πίσω στο σχέδιο, καθώς το βλέπει σαν εξιλέωση προς την προδοσία στην αδελφή της, κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές. Όμως όχι για πολύ. Άθελα της, το μυστικό της αποκαλύπτεται σε κάποιον. Ωστόσο, η οργή της Ασημίνας για τη Δρόσω γίνεται όλο και πιο έντονη. Η ίδια δείχνει ολοένα και περισσότερο τη σκληρή της πλευρά στην αδελφή της, κατηγορώντας την πως τη νύχτα του φόνου πλησίασε τον Σέργιο ερωτικά. Εξαπολύει εναντίον της ένα δριμύ κατηγορώ πληγώνοντας την ακόμη περισσότερο.
Η Δρόσω γνωρίζει καλά πως για τους επόμενους μήνες η ζωή της θα είναι δύσκολη, καθώς θα πρέπει να απομακρυνθεί από όλους προκειμένου να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Όμως το σχέδιο τους θα απειληθεί να τιναχτεί στον αέρα γιατί στο Διαφάνι φτάνει ένας νεαρός υφασματέμπορας, ο οποίος δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Δρόσω. Αυτό το ενδιαφέρον, μάλιστα, πέφτει στην αντίληψη και της Ρίζως και της προκαλεί έκπληξη. Μπορεί να βρεθεί τελικά λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως ή τα προβλήματα μόλις τώρα ξεκινούν;

Διαφήμιση - Advertisement