Θρίλερ στο Παγκράτι: Μαρτυρία από γειτόνισσα για δολοφονία - Gkourou.com Θρίλερ στο Παγκράτι: Μαρτυρία από γειτόνισσα για δολοφονία

Θρίλερ στο Παγκράτι: Μαρτυρία από γειτόνισσα για δολοφονία


 



Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από κλήση πολίτη για έντονη δυσοσμία από διαμέρισμα στο Παγκράτι, στην οδό Αστυδάμαντος 21.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο βρήκαν δύο 63χρονα αδέλφια. Ο ένας εντοπίστηκε νεκρός σε πολύ προχωρημένη σήψη μέσα σε σεντόνια, ενώ ο άλλος εν ζωή.

Ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Ο 63χρονος αδελφός του νεκρού έχει προσαχθεί και εξετάζεται.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο αδέρφια, που έμεναν μαζί, αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πρώην αστυνομικοί.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν ο θάνατος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια.

Την ίδια ώρα, τη δική της εκδοχή έδωσε μια γειτόνισσα των δύο αδερφών, η οποία υποστήριξε πως ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός «ήταν κατασφαγμένος», λέγοντας μάλιστα ότι η δυσοσμία ήταν έντονη εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες.

Όπως είπε, τα αδέρφια προκαλούσαν συνέχεια προβλήματα, λέγοντας μάλιστα για τον έναν εκ των δύο, δίχως ωστόσο να διευκρινίσει για ποιον: «Ήταν ο φόβος και ο τρόμος της πολυκατοικίας, είχε σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα και είχε μπει σε ψυχιατρείο».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Σοκ! Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στο αυτοκίνητο - Ήταν μόλις 46 ετών

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει το ρούχο που δεν πρέπει να φοράτε «ποτέ» στο αεροπλάνο

Το φρούτο που διώχνει το λίπος από την κοιλιά – 1 την ημέρα αρκεί

Συντάξεις Αυγούστου: Νωρίτερα οι πληρωμές – Αναλυτικά οι ημερομηνίες