Φαίη Σκορδά: Τίτλοι τέλους για το «Buongiorno» στο MEGA – Το παρασκήνιο της ξαφνικής απόφασης - Gkourou.com Φαίη Σκορδά: Τίτλοι τέλους για το «Buongiorno» στο MEGA – Το παρασκήνιο της ξαφνικής απόφασης

Φαίη Σκορδά: Τίτλοι τέλους για το «Buongiorno» στο MEGA – Το παρασκήνιο της ξαφνικής απόφασης


 



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο του MEGA, καθώς σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες η εκπομπή «Buongiorno» ρίχνει οριστικά αυλαία.

Την Παρασκευή το μαγκαζίνο θα ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, όμως η βόμβα είναι ότι δεν θα επιστρέψει τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Η Φαίη Σκορδά, έπειτα από δύο έτη, ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το MEGA καθώς δεν ενεργοποιείται το περιβόητο +1 στο συμβόλαιό της.

Εδώ και καιρό, κυκλοφορούσαν φήμες ότι η συνεργασία της παρουσιάστριας με τον σταθμό εξελίσσεται σε θρίλερ. Από τη μία οι περικοπές στο μπάτζετ, που επιθυμούσαν τα στελέχη, από την άλλη το γεγονός ότι η ίδια δεν είχε ενημερωθεί μέχρι και τα τέλη Μαϊου για το τι θα συμβεί όπως αναγραφόταν στο συμβόλαιό της, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει ένα κλίμα αβεβαιότητας.

Ενδιαφέρον έχουν οι επόμενες κινήσεις του MEGA για την επόμενη χρονιά, αλλά και της ίδιας της Φαίης που αυτή τη στιγμή μένει χωρίς τηλεοπτική στέγη.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Βρέθηκε νεκρός σε παγκάκι: Το άδοξο τέλος του ηθoποιού που αγάπησε το κoινό στο «Τμήμα Ηθών»

Κλιματιστικό το βράδυ: Πόσο ρεύμα καίει αν μείνει αναμμένο για 8 ώρες

Εφιάλτης για 14χρονη στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι

Το σημάδι στα πόδια που προειδοποιεί για καρκίνο στο πάγκρεας