Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό μετέφερε νεότερες εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Σταύρου Φλώρου, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του Survivor.
Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, ο νεαρός παίκτης έχει πλέον ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο και η πορεία της υγείας του παρουσιάζει σαφή βελτίωση. Πλέον βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του σε αυτή τη φάση της ανάρρωσής του.
«Δεν έχει καταστεί δυνατό να πάνε δίπλα του, για δικούς του λόγους. Κοντά στον Σταύρο είναι η θεία, ο θείος, η αδελφή του και ο σύντροφός της. Αυτοί οι τέσσερις βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο πλευρό του. Ο Σταύρος είναι καλύτερα, δεν τον έχει πιάσει το “γιατί σε μένα”. Τον έχει πιάσει το καλό ότι αφού ζει κάνει τον σταυρό του. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο».
«Μιλήσαμε με το παιδί μου μέσω βιντεοκλήσης. Έχει ξεπεράσει το σοκ και χαμογελά γιατί σκέφτεται ότι είναι ζωντανός. Όταν συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί, σκέφτηκε τους γονείς του. Ευχαριστεί τον Μάνο που τον βοήθησε! Το μόνο που θέλει πλέον είναι να ολοκληρωθεί όλη αυτή η διαδικασία όσο πιο γρήγορα για να επιστρέψει στην Ελλάδα, στο σπίτι του», είπε ο πατέρας του παίκτη σε νεότερες δηλώσεις του στο Πρωινό.
Survivor: Δείτε ΕΔΩ όλες τις νέες πληροφορίες για το αν θα συνεχιστεί το Survivor

