«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση της Φοινικούντας, καθώς ερωτηματικό προκαλεί το ποιος θα είναι ο νέος κληρονόμος από τη στιγμή που ο ανιψιός του θύματος συνελήφθη.
Η αμύθητη περιουσία του 68χρονο θα περάσει στην αδερφή του θύματος, η οποία είναι η νόμιμη κληρονόμος αν και εφόσον κριθεί ένοχος ως ηθικός αυτουργός ο ανιψιός του 68χρονου.
Αξίζει να σημειωθεί πως η περιουσία του 68χρονου αποτιμάται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ ενώ σε αυτά πρέπει να συνυπολογιστούν και τα ακίνητα αλλά και τα αγροτεμάχια που είχε ο δολοφονημένος άνδρας.
Κινητά, υπολογιστές και καταθέσεις «έκαψαν» τον ανιψιό και τον επιχειρηματία
Ο 33χρονος ανιψιός του 68χρονου θύματος, που είχε καταθέσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν, συνελήφθη για ηθική αυτουργία στη δολοφονική επίθεση, μαζί με τον επιχειρηματία φίλο του από την Αθήνα, που αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία.
Παράλληλα, εκκρεμεί ένταλμα και για τρίτο πρόσωπο, συνεργάτη του εργοδότη, ως συνεργός των ηθικών αυτουργών, ενώ, ο ανιψιός κατηγορείται και για ηθική αυτουργία σε μία από τις δύο απόπειρες δολοφονίας κατά του θείου του, που σημειώθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με πληροφορίες.
Παρά τη σύλληψη των δύο νεαρών, φυσικών αυτουργών της δολοφονίας, οι οποίοι έπεφταν διαρκώς σε αντιφάσεις και αλληλοκατηγορούνταν, η ανακρίτρια έπαιρνε συνεχείς συμπληρωματικές καταθέσεις. Έτσι, συνέλεξε στοιχεία μέσα από μαρτυρίες αλλά και ευρήματα από κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές που «καίνε» τον ανιψιό του Κώστα Τομαρά και τον επιχειρηματία φίλο του.

