Συνελήφθη ο δολοφόνος του γνωστού επιχειρηματία - Gkourou.com Συνελήφθη ο δολοφόνος του γνωστού επιχειρηματία

Συνελήφθη ο δολοφόνος του γνωστού επιχειρηματία


 




Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης της δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία στη Λαμία, τα ξημερώματα της Δευτέρας (23.6.25).

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς και φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Λαμία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για άτομο που δεν έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν στις 00:24 της 23ης Ιουνίου, από περίοικους στην οδό Όθωνος στη Λαμίας οι οποίο τους ενημέρωσαν για κάποιο επεισόδιο στην καφετέρια του 59χρονου. Αμέσως άνδρες της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο κι όταν μπήκαν μέσα στην καφετέρια διαπίστωσαν ότι ο 59χρονος ήταν νεκρός.

Το σκηνικό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ,έδειχνε μια άγρια δολοφονία. Ο δράστης φέρεται να έχει χτυπήσει βίαια το θύμα με ένα λουκέτο στο κεφάλι, ενώ με ένα μαχαίρι του κατάφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές στο λαιμό στην κοιλιά και στο θώρακα. Το άψυχο σώμα του 59χρονου κείτονταν πίσω από τον πάγκο του καταστήματος, ενώ δίπλα από αυτό εντοπίστηκες ένα μαχαίρι το οποίο κατασχέθηκε.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των αστυνομικών οι δράστες επιτέθηκαν στον  59χρονο  κοντά στην είσοδο του καταστήματος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειώθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και των δραστών. Στη βιτρίνα του μαγαζιού υπήρχε μια λίμνη αίματος, ενώ οι δράστες έσυραν και έκρυψαν το θύμα πίσω από  τον πάγκο καταστήματος. 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ