Ευαγγελία Αραβανή – Σπύρος Λάζαρης: Η πρώτη φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού και ο χορός της νύφης – ΦΩΤΟ - Gkourou.com Ευαγγελία Αραβανή – Σπύρος Λάζαρης: Η πρώτη φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού και ο χορός της νύφης – ΦΩΤΟ

Ευαγγελία Αραβανή – Σπύρος Λάζαρης: Η πρώτη φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού και ο χορός της νύφης – ΦΩΤΟ


 


Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης επισημοποίησαν τη σχέση τους με παπά και με κουμπάρο, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας χθες Κυριακή 11 Μαΐου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στη Φιλοθέη, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και στενούς συνεργάτες και φίλους. Ακολούθησε δεύτερη τελετή για την βάφτιση του γιου τους.

Στόχος του ζευγαριού ήταν να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μακριά από τα media, για τον λόγο αυτό, ο γνωστός επιχειρηματίας με δήλωση του δικηγόρου του Θέμη Σοφού, ζήτησε από τα ΜΜΕ να μην υπάρχει δημοσιογραφική κάλυψη του γάμου του.

Ο Λάμπρος Λάζαρης, ο ξάδελφος του γαμπρού, δεν δίστασε να μοιραστεί βίντεο από την γαμήλια δεξίωση αλλά και μια φωτογραφία με το νεόνυμφο ζεύγος.

Αμέσως μετά τη διπλή τελετή ακολούθησε γαμήλιο πάρτι σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ενώ το κέφι ανέλαβαν να ανεβάσουν ο Αντώνης Ρέμος, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Αντύπας.


 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ