Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 6-6: Κλειδωμένο! Αυτός ο παίκτης χάνει και φεύγει από το reality! - Gkourou.com Survivor spoiler 6-6: Κλειδωμένο! Αυτός ο παίκτης χάνει και φεύγει από το reality!

Survivor spoiler 6-6: Κλειδωμένο! Αυτός ο παίκτης χάνει και φεύγει από το reality!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στην γνώριμη διαδικασία της ψηφοφορίας κλήθηκε η μπλε ομάδα του Survivor να προχωρήσει τη νύχτα της Τετάρτης, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης.

Κι αυτό μιας και για ακόμα μια φορά οι Μπλε γνώρισαν την ήττα από την κόκκινη ομάδα στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας.

Έτσι, όπως κάθε άλλη φορά βέβαια, όλοι οι παίκτες του Survivor συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν τον τέταρτο υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Αμέσως μετά τις γνώριμες και μακροσκελείς τους συζητήσεις για τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο, λοιπόν, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έδειξε τον δρόμο της κάλπης στους παίκτες της μπλε ομάδας.

Μια ομάδα που πλέον αποτελείται μόλις από τέσσερα μέλη. Δηλαδή την Δώρα Νικολή, τον Φάνη Μπολέτση, τον Ντάνιελ Νούρκα και τον Σταμάτη Ταλαδιανό. Ποιο μέλος από αυτά θα έδινε άραγε στον… τάκο των υποψηφιοτήτων η μπλε ομάδα στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου για το Survivor;

Ο ένας μετά τον άλλον έγραψα τον όνομα εκείνου που θεωρούσαν σαν τον πλέον αδύναμο κρίκο, για τη δεδομένη στιγμή του παιχνιδιού, της ομάδας τους. «Η μπλε ομάδα μίλησε και η απόφαση είχε παρθεί» αναφώνησε, όπως άλλωστε αρέσκεται κατ’ επανάληψη σε κάθε επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει στη συνέχεια τις μπλε ψήφους.

Τις περισσότερες εξ αυτών, τρεις στον αριθμό, πλην της δικιάς του, συγκέντρωσε ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Γι’ αυτό και ο παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor θα βρεθεί προσεχώς να παλεύει, για πολλοστή φορά, για την παραμονή στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο!

«Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, το περίμενα. Ήξερα ότι αν χάναμε μια ασυλία, θα ήμουν εγώ αυτός που θα ήταν ο επόμενος υποψήφιος για να πάει στη μονομαχία. Οπότε, από τη στιγμή που το ήξερα, είμαι και έτοιμος για να πάω στη μονομαχία. Θα πάω για έκτη φορά για την έκτη θέση» εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Ταλαδιανός αμέσως μετά την ανακοίνωση της νέας του υποψηφιότητας στο Survivor.

Ετσι, πάμε σε τετράδα αποχώρησης με υποψηφίους κατά σειρά εκλογής τους Χριστόφορο Ταξίδη, Δώρα Νικολή, Γιώργο Γκιουλέκα και Σταμάτη Ταλαδιανό. 

Ποιος παίκτης αποχωρεί οριστικά από το Survivor;

Η Δώρα;

ΟΧΙ..

O Χριστόφορος;

ΟΧΙ..

Ο παίκτης που χάνει στη μονομαχία και αποχωρεί οριστικά από το Survivor είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

 Η ενημέρωση είναι οριστική. Καλή επιστροφή.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζε σήμερα το έπαθλο.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement