Διαφήμιση - Advertisement
«Ζητάω επίσημα συγγνώμη από την Άντζελα. Αν προχωρήσει η μήνυση, θα...» - Gkourou.com «Ζητάω επίσημα συγγνώμη από την Άντζελα. Αν προχωρήσει η μήνυση, θα...»

«Ζητάω επίσημα συγγνώμη από την Άντζελα. Αν προχωρήσει η μήνυση, θα...»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Άντζελα Δημητρίου, όπως είναι γνωστό, θα έκανε μήνυση εις βάρος του κουμπάρου της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη, Γρηγόρη Εκμαλιάν.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Σουσού η τραγουδίστρια ενοχλήθηκε έντονα γιατί κατά τη διάρκεια της οικογενειακής διαμάχης της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, ο κουμπάρος τους, Γρηγόρης Εκμαλιάν έβγαινε στις τηλεοπτικές εκπομπές και έκανε δηλώσεις.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν μίλησε στη Super Κατερίνα για την επανασύνδεση της τραγουδίστριας με τον γαμπρό και την κόρη της αλλά και το τέλος της συνεργασίας της με τη μάνατζέρ της και άφησε υπόνοιες ότι η μάνατζερ είχε μερίδιο ευθύνης στη ρήξη της οικογένειας.

«Η μάνατζερ της Άντζελας έβαλε το χεράκι της» είπε μεταξύ άλλων.«Βγήκε ένα θέμα ότι μου έχει κάνει μήνυση η Άντζελα. Δεν παρέλαβα τίποτα. Σαν άνθρωπος μπορεί να παρεκτράπηκα και ζητάω συγγνώμη επίσημα από την Άντζελα που μπορεί να είπα κάτι χωρίς αποδείξεις. Αν προχωρήσει η μήνυση της Άντζελας εναντίον μου δεν θα πάω καν στο δικαστήριο και θα δηλώσω ένοχος. Το κάνω από την ψυχή μου. Υπήρχαν βράδια που πόνεσα» αποκάλυψε.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement