Διαφήμιση - Advertisement
Βίντεο ντοκουμέντο στα χέρια της ασφάλειας: Τα τελευταία λεπτά της μοιραίας διαδρομή του παρουσιάστη στη Σύμη - Gkourou.com Βίντεο ντοκουμέντο στα χέρια της ασφάλειας: Τα τελευταία λεπτά της μοιραίας διαδρομή του παρουσιάστη στη Σύμη

Βίντεο ντοκουμέντο στα χέρια της ασφάλειας: Τα τελευταία λεπτά της μοιραίας διαδρομή του παρουσιάστη στη Σύμη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένα βίντεο ντοκουμέντο, έχει στα χέρια της η ασφάλεια το οποίο έχει καταγράψει καρέ καρέ τα τελευταία μέτρα της μοιραία διαδρομής, του παρουσιαστή του BBC.

Στα πλάνα, σύμφωνα με πληροφορίες, αχνοφαίνεται μία σκια στο βάθος να κατεβαίνει τα βράχια, πριν εξαφανιστεί.

Αν και δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ωστόσο εκτιμάται πως πρόκειται για τον Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος εξαφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη, θέτοντας σε συναγερμό τις αρχές, πριν βρεθεί νεκρός σε προχωρημένη σήψη το πρωί της Κυριακή.

Σήμερα, διενεργήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στον Βρετανό παρουσιαστή, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φέρεται να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ εξαιτίας της προχωρημένης σήψης είναι δύσκολο να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του Μάικλ Μόσλεϊ.

Πάντως, έως τώρα ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να διαπιστώσει αν ο 67χρονος είχε πτώση από τα βράχια, ενώ από τα λιγοστά που μπορεί να διακρίνει στη σορό δεν «βλέπει» να φέρει χτυπήματα.

Περισσότερα σε λίγο..

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement